Nejste přihlášen/a.
Odnětí svobody na ne méně než 1 rok.
Ve zvláště závažných případech trest odnětí svobody na doživotí nebo trest odnětí svobody po dobu nejméně pěti let. Zvláště závažný případ je, pokud pachatel
1. zneužil postavení odpovědnosti, která vyžaduje především chránit státní tajemství, nebo
2. se dopustí rizika proti vnější bezpečnosti Spolkové republiky Německo
zdroj: dejure.org/...
Ani v otázce nemusel být odkaz a hned jsem věděl, "která bije". Názory na to, co se děje budou různé. V dnešní době politické korektnosti se jí nestane nic. A to právě díky hloupé politické korektnosti, která může být i našim hrobem. Je zcela zcestné považovat neznámého příchozího a nebo jakéhokoli neznámého člověka za přítele. Přítelem se může stát, když to svým jednáním dokáže, ale jinak považuji každého za potencionálního nepřítele.
Možná je to nespravedlivé, ale je to účinné. Chyby nepůjdou napravit a já jsem přesvědčen, že jedná chybně.
Definice vlastizrady asi uplatnit nepůjde, to však neznamená, že její počínání není zavrženíhodné. Systém pomoci tak jak je aplikován se šeredně vymstí. Měl být prováděn jinak. Soudit jí budou dějiny a odsouzena bezesporu bude, ale kdo ví, možná se tu budou učit úplně jiné dějiny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.