Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poslat obycejný balík, abych neplatla?

Od: 159 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

omlouvámse, ale nikdy jsem nic neposílala a potřebovala bych poslat postou balík. Nicméne prodala jsem oblecení a jak to můžu poslat, aby mi pani dala peníze za oblecení a ona zaplatila postovné? Nebo nevíte jak to funguje? :) dekuju

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Není jednodušší zjistit cenu poštovného a s kupující se dohodnout na navýšení částky? Dcera to tak dělá.

hodnocení

0x
Tak jak sito představujete nejde,vždy musíte poštovné dopředu.Jedině na dobírku s.navýšením ceny,pak se Vám může poštovné vrátit,ale také se Vám zásilka může vrátit.
Běžně když takhle něco prodávám tak uvádím cenu zboží + balné a poštovné!

hodnocení

0x

Zjistíte si cenu poštovného a přičtete ho k ceně balíku, tedy dobírky. Balík přijde adresátovi, ten zaplatí vámi požadovanou částku a dostane balík. Pošta vám pak doručí peníze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak poslat balík

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]