oj,chci se zeptat,poradit...je mi 17 za par mesicu uz 18 a v tomhle veku uz pry konci vsechen rust,jenze ja nejsem spokojena s velikosti svych prsou a chci aby jeste rostly :/ ,na zakladce jsem byla mezi prvnima kdo zacal nosit podprsenku a pak me zacli vsichni s velikosti dohanet,spis predhanet,vsechny kamaradky maji velky,,a ja celkem maly a jsem z toho fakt na prasky,vzdycky se mi zvetsej antikoncepci (i tak sou maly) a pak se mi zase strasne zmensej,a porad dokola,chci aby se hodne zvetsily a uz se nezmensovali,vyzkousela jsem vic antikoncepci jestli se neco zmeni a furt stejny,pritom moje mamka je ma veljy...nema stim nejaka z vas zen zkusenost? ps nechci poslouchat jak jsou mala prsa vyhodnejsi,stojim si zatim ze chci vetsi,myslite ze se mi to muze jeste splnit kdyz uz se nekolik let nic nezmenilo? dekuji
Prsa jako taková neporostou, ale jejich velikost se může změnit, pokud se budete zakulacovat - což většina holek do cca 20-25 let mívá. Já získala svou dospěláckou stálou váhu ve 23 letech, najednou mi přes prsa nebyly halenky, rozjížděly se mi knoflíčky... na změnu košíčku to není, ale znát to je.
Nedá se s tím dělat vůbec nic. Prsa v tomto věku rostou jen ženám, kterým se tuk ukládá do horní části těla, tedy břicho a prsa. Pak pokud tloustnou, zvětšují se jim právě tyto partie. Jiné ženy získají větší prsa po porodu, ale znám i takové, kterým se zmenšila. Jediné účinné řešení je plastická operace. doplněno 30.10.15 07:37: Prsa nezvětšíš, ale stehna by zmenšit šla - resp. celkově zhubnout. Pak můžeš mít postavu souměrnější. Zkus zdravě jíst a mít dostatek pohybu. Není pravda, že každý chlap má rád velká prsa. Když jsou pevná, jsou hezká i malá. Navíc potkávám spoustu nevyrovnaných párů - krásná holka a pupkatý hrozný chlap nebo obráceně, krásný chlap a vedle něj taková tuctová baculka... Vzhled není všechno.
nicky123
plastiku nechci ani nahodou :/...me by ani tak mala prsa nevadila kdybych mela na to postavu,jenze me se prave tuk uklada do stehen takze moje postava hruza,navic i kazdej kluk chce holku s velkyma prsa a ten kdo rika ze ne,ze ma rad maly tak proc se tedy otaci za prsatou holkou?
Proč se otáčíme za prsatou? - protože nás to fascinuje jako přírodní úkaz, někdy se toho i lekáme . Kluka sbalíš spíš očním kontaktem, půvabným úsměvem, šarmem ... a ne na poprsí. Pokud bude z tebe vyzařovat nespokojenost, mindrák - tak budeš chybovat. Buď spokojená, nad věcí, usmívej se na svět ... . Tuky na těle si hlídej, obtížně se to shazuje (jojo efekt, ...). Implantáty? - neznám žádného chlapa, který by se chtěl mazlit s igelitem, bakelitem ... jen natur!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.