Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podpora v nezaměstnanosti

Od: diesel® odpovědí: 7 změna:

Prosím nemáte někdo zkušennosti s lhůtou do kdy má být vyplacena podpora v nezaměstnanosti? Náš syn se zaregistroval na úřadu práce 1. září, takm i vyolnil žádost o vyplacení podpory. Od 14.9. nastoupil do práce. Kdy má dostat podporu na účet? Prosím o stručný fakt datum kdy by mu měly být vyplaceny peníze. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

0x

Prvotní peníze chodí s více než dvouměsíční spožděním. Takže v listopadu.

Registrace 1.11. 2014. První platba až 14.1.2015.

paw*

To ale zalezi na velikosti ostupneho, pokud bylo priznano.

hodnocení

Odstupné neměl nebyla mu prodloužena smlouva, měl na dobu určitou.

doplněno 28.10.15 12:14:

Ano dostal!

iz*

Obdržel a podepsal syn vyrozumění o přiznání podpory?

Podpora za září by měla přijít do 31. října (vyplácí se měsíčně pozadu).

hodnocení

Máte v tom trošku chaos? ne? Kde jste vzal 1.11.2014?A navíc dle Vás to není 2 měsíce ale 2,5 měsíce.Pro Strakatý pes!

doplněno 28.10.15 21:05:

Strakatý pes- aha já nepochopil kde jste vzal-a ten rok 2014 a Vy píšete vlastní skušenost tak se omlouvám! Osobně já po registraci v lednu 2014 dostal podporu hned v únoru 2014 tedy lehce měsíc a něco po registraci!

pohanka*

Otázka - nemáte někdo zkušenost s lhůtou... prosím o stručný fakt datum...

Doplnění:

Ano, mám zkušenost, registrovala jsem se viz uvedený rok 2014 a peníze na účtě 2015.

Syn by měl mít peníze v listopadu, záleží na okolnostech plus - mínus 2 měsíce, nelze dát právě určitý den. Než pracovník překontroluje vstupní data a oprávněný nárok a kdy zadá příkaz k vyplacení-převodu do banky.

pt®
hodnocení

0x

Pokud šel syn do evidence ÚP a měl ihned všechny platné doklady a potvrzení, pak bylo osmý den zahájeno správní řízení o evidenci. Jsou dva výplatní termíny v měsíci. Záleží, kdy dostaly materiály ke zpracování "dávkařky". Ty jim připravuje zprostředkovatelka, až má všechny platné doklady a potvrzení od klienta. - pt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]