Nejste přihlášen/a.
Prosím nemáte někdo zkušennosti s lhůtou do kdy má být vyplacena podpora v nezaměstnanosti? Náš syn se zaregistroval na úřadu práce 1. září, takm i vyolnil žádost o vyplacení podpory. Od 14.9. nastoupil do práce. Kdy má dostat podporu na účet? Prosím o stručný fakt datum kdy by mu měly být vyplaceny peníze. Děkuji.
Prvotní peníze chodí s více než dvouměsíční spožděním. Takže v listopadu.
Registrace 1.11. 2014. První platba až 14.1.2015.
Odstupné neměl nebyla mu prodloužena smlouva, měl na dobu určitou.
Ano dostal!
Obdržel a podepsal syn vyrozumění o přiznání podpory?
Podpora za září by měla přijít do 31. října (vyplácí se měsíčně pozadu).
Máte v tom trošku chaos? ne? Kde jste vzal 1.11.2014?A navíc dle Vás to není 2 měsíce ale 2,5 měsíce.Pro Strakatý pes!
Strakatý pes- aha já nepochopil kde jste vzal-a ten rok 2014 a Vy píšete vlastní skušenost tak se omlouvám! Osobně já po registraci v lednu 2014 dostal podporu hned v únoru 2014 tedy lehce měsíc a něco po registraci!
Otázka - nemáte někdo zkušenost s lhůtou... prosím o stručný fakt datum...
Doplnění:
Ano, mám zkušenost, registrovala jsem se viz uvedený rok 2014 a peníze na účtě 2015.
Syn by měl mít peníze v listopadu, záleží na okolnostech plus - mínus 2 měsíce, nelze dát právě určitý den. Než pracovník překontroluje vstupní data a oprávněný nárok a kdy zadá příkaz k vyplacení-převodu do banky.
Pokud šel syn do evidence ÚP a měl ihned všechny platné doklady a potvrzení, pak bylo osmý den zahájeno správní řízení o evidenci. Jsou dva výplatní termíny v měsíci. Záleží, kdy dostaly materiály ke zpracování "dávkařky". Ty jim připravuje zprostředkovatelka, až má všechny platné doklady a potvrzení od klienta. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.