Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seriál Doktor Martin, kde se natáčel?

Od: zzzlatokopka* odpovědí: 11 změna:

V které obci se natáčel seriál Doktor Martin?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Velké Karlovice, Vsetín

zzzlatokopka*
26.10.15 21:45
hodnocení

Děkuji:)

hodnocení

0x

Neviděli jste někdo anglický seriál o tomtéž doktorovi, se stejnými postavami a stejnými příběhy? Na vesničce na břehu moře? Nevíte, jak se jmenoval? :-D Nevím, která verze byla lepší. Asi nasteno.

doplněno 27.10.15 10:52:

Eulalie, taky se mi zdá ta anglická verze lepší. Možná, že to bude tím, že jsem to tomu Angličanovi věřila do posledního puntíku. Pan Donutil se téhle role zhostil skvěle, ale já stále čekám, kdy udělá nějakou srandu a buď on nebo jeho postava zašaškuje. Znervozňuje mě to. Nevěřím mu. Komikové by takové role neměli hrát. ;) Ačkoliv, J.Bohdalová byla nesmírně přesvědčivá v roli postižené sestry, už nevím, jak se to jmenovalo. I v roli ženy ve vile, Dům na nebesích. Tam byla úžasná a já ji věřila všechno.

eulalie*

Babko, sledovala jsem obě verze, i anglickou, českou... Ta anglická se natáčela v Port Isaac. Anglicka verze byla lepší

doplněno 27.10.15 11:15:

Babko, mně tam spíše nesedí někdy ten děj. U nás lékař nechodí v saku ani ve své vlastní ordinaci, nikdy by nemohl zaměstnat na recepci tak neskutečně hubatou ženštinu, nechodí k němu nikdo na kafe zdarma a tak bych mohla pokračovat. Z některých vesničanů na Valašsku dělají neskutečné neschopné balíky, ale ono to nějak vychází vlastně z té anglické verze... Našlo by se toho více. Ale jinak se na to dá dívat, asi na jeden z mála pořadů. Miroslav Donutil mně tam nevadí, protivného doktora, který ale všem zachraňuje životy, hraje dobře.

Babčo,fim s Jiřinou Bohdalovou v roli postižené se jmenoval "Fany", a ten druhý "Jedna kočka za druhou."

Excelentní výkon !

Pan Donutil se nehodí na tu roli doktora Martina :(

Ten originál je zde.Moc se mi líbil : csfd.cz/...

Wamp, jojo, máte naprostou pravdu ve všem. Děkuji. *pusa*

hodnocení

0x

Tak já ani nevěděla, že je to podle anglické předlohy. Donutil mi tam nevadí, spíše jsem si říkala, ža by to stálo za starou bačkoru, kdyby tam nebyl alespoň on. Je to slabé hodně, ale pořád lepší, než ty ostatní. Já ještě neviděla ten nový seriál co tam hraje hodně známých herců. Bezdružice se to jmenuje. Ale četla jsem včera, že ta Patrasová si tím, že tu roli přijala, uřízla další ostudu. No, ji jsem nikdy za herečku nebrala, ale je tam i Vydra. I když ten se také vůbec "nepotatil a už vůbec nepomamil". Je takovej "lacinej". Mne dost Vydra překvapil, když jsem ho viděla v tom pořadu "vtip za stovku". To je také silná nuda. Ta Bezdružice prý je úplný propadák. Já se na to musím alespoň jednou kouknout.

eulalie*

Suzymon, na ten seriál Bezdružice jsem se koukla, ale chybu převelikou jsem udělala. Ještě že jsem u toho aspoň háčkovala, jinak by to byl zcela ztracený čas. Něco tak slabého a debilního už asi dlouho nikdo nenatočil. Anebo si to lid žádá... Tak nevím. Bezdružice už nikdy více. U toho seriálu Doktor Martin je alespoň hezká krajina...Velké Karlovice jsou vesnicí s nádherným okolím. Kdo zná, určitě mi dá za pravdu.

Eulálie, dík za info. *vtip* Já právě četla, že prý to snad ani nemá děj, že jsou to jen rychle po sobě jdoucí "vtipy". Podle toho soudím, že to bude jenom těžkopádné přisprostlé a obhroublé žertování bez ducha.

doplněno 27.10.15 13:43:

On byl také první film od Trošky, "Slunce seno jahody" docela pěkný. Ale pak začal sekat jedno pokračování za druhým a bylo to čím dál horší. Až místy doslova nechutné a přímo blbé...

hodnocení

0x

Promiňte Zlatokopko, nějak jsme s Eulálií odbočily od témata.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]