Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,dnes jsem byla u posudkového lékaře. Odebral mi ČID 1.stupně. Odebral mi ho i přesto,že mám nadále zdravotní problémy. Mohu se odvolat? Řekl že ještě dva měsíce mi budou peníze chodit,ale pak mi z Prahy pošlou dopis,že mi důchod zastavují. Kdy se můžu hlásit na Úřad práce? Děkuji
Na pracovním úřadě by Vám měli doporučit nějakou vhodnou práci, která je pro Vás vhodná.
I pracovník, který bude přidělen, je člověk, který má na starosti osoby se sníženou schopností, tudíž by měl mít pochopení.
Pokud i přes špatný zdravotní stav a Vás budou nutit do práce, která by byla nad Vaše síly a schopnosti, můžete trvat na kontrole zdravotního stavu přímo přes ÚP, mají nasmlouvané zařízení a doktory, kde Vás podrobí vyšetření.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.