Nejste přihlášen/a.
Čau chlapi, chci se jenom ujistit. Tohle manželce na nějaký popojíždění bude stačit, ne?
Já nejsem chlap, ale žena. Záleží na tom, kolik manželka najede, zda vozí nákupy a děti apod.A jaké auto máte vy.A termín ,,popojíždí " je urážející. Opravdu bude jenom popojíždět? Třeba na dvoře?
Bude s tím jezdit jenom do práce, anebo když někam bude potřebovat. To je auto vyloženě pro ní. Rodinnýho máme kombíka.
Proč? Já taky jen popojíždím a mám na to starou felicii, což je báječné autíčko. Na plnou nádrž to ujede 800km. Opravy jednoduché, náhradních dílů plná vrakoviště v Elitu nebo Auto Kely nové díly za hubičku. A opravdu jen popojíždím. Asi 4km do DM, pak jen sjet pár desítek metrů do garáže Kauflandu, cestou domů to vzít přes Billu, od té to mám domů asi 300m. Nejvíc jízd to auto najezdí ve vzdálenosti 5km od baráku. Možná to někomu přijde trapné, ale já tím šetřím čas. Třeba bazén mám asi 4,5km od baráku. Když jedu autem, jsem tam do 10ti min. Kdybych jela MHD, musím dojít na autobus, ten jede jen na tu tramvaj 10min, pak přestoupit na tramvaj. Cesta na půl hodiny. A strávit cestou tam i zpět hodinu nebo čtvrt hodiny, to je rozdíl třeba uvařené večeře.
Kombík je široký pojem. A ona bude opravdu jezdit ,,jenom" do práce? Její práce je jenom? Děti a nákupy máte na starost asi vy.
Jen poznámka, v odkazu co jste dal je na fotkách 5 dveřový model, přitom v popisu píší 3 dveře .
Jako žena bych se teda přimlouvala opravdu za model pětidveřový, jinak jsou zadní sedačky na nic. Pokud jako rodinné auto máte Focuse, tak co koupit nějakou Fiestu či Fusion? Oproti Fiatu má Ford velký rejd a lépe se paní bude parkovat. Vlastní zkušenost, sama mám C-Maxe.
3 dveře jsou i na fotkách - blbě koukáš );
Punto i Grande Punto jsou OK. Za levno to neni, snad tomu odpovídá stav... Určitě lepší než Fabka. Punto 2 v super stavu by šlo sehnat o třetinu levněji a udělalo by stejnou službu...
3 dveře bych já osobně nechtěl (vrata jak kráva), chce to vyzkoušet jestli budou vyhovovat a to i pro řidiče - spíš pro větší postavy...
Fordi reznou (výrazně víc než Fiat), i když třeba Fusion je povedený auto.
Jo a na popojížděčky je výborná Panda (motor taky 1,2 8V). Vyšší posez = výhled, nastupování a do města nemá chybu. Akorát je dražší než Punto...
Odlehčím to, ano? Ptali se velikého chlapa, jak nastupuje do tak maličkého auta. "To je jednoduché. To se oblíká jako svetr." Auto místo nákupní tašky, to býval můj sen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.