Nejste přihlášen/a.
V Rusku se to dalo celkem s jistotou čekat. Co by jste čekali u nás, zvláště co se policajtů týká? Nebo třeba v Německu? Mám svůj názor, ale nechci ovlivnovat.
Dopadlo by to, s největší pravděpodobností, prakticky stejně. Ostatně když rusáci u Hradce flákli o zem eroplánem plným cigaret, dopadlo to takhle:
Viděl jsem až závěr celé ,,akce´´ - lidi vyváděli jako hyeny, nechápal jsem, některé krabice byly namáchané kerosinem, který všude smrděl. To muselo být pokouřeníčko - ale když to bylo zadarmo, že...
Moc mě to pobavilo, šikovní lidé, přece to nenechají zkazit, U nás, u nás by to dopadlo nějak podobně a policajti jsou také jenom lidi. Nebo si fakt myslíte, že věci zabavené a určené do spalovny tam bezezbytku končí?
Díky všem za příspěvky. Popravdě řečeno problém nezneužít situace a dopustit se krádeže, bych měl možná i já. Stejně tak jako lidi kdekoliv jinde na světě. Správný postup policie by měl být: zajistit a hlídat místo až do likvidace havárie. Nedělám si iluze o naší policii, ale pochybuju, že by se ve větší míře sami podíleli na rozkrádání, už jenom pod hrozbou rozvázání služebního poměru. Tím méně, aby se družně ožírali s vesničany. Tohle zejména jsem měl ve své otázce na mysli!
bruno, vy máte velice dobrý obrázek o českých chráničích, já si myslím, že by si půlka nevěděla s nastavší situací rady a hledala by platnou legislativu a popřípadě by pokutovala projíždějící lidi, třeba za to, že nejsou připoutaní, nebo že si to fotěj a nebo že telefonují za jízdy, no a ta druhá půlka? ta by podchytávala ty lidi, co by to chtěli prodávat, aby ze zisku platili daně...
Vůbec nemám dobrý obrázek o našich chráničích, naopak mám na ně pořádnou pifku - jsou to neschopní a líní blbci. Ve třech mých případech podvodů nebo krádeží nevyřešili vůbec nic, a tak jsem přišel o 150 litrů. Tohle probírané téma je ovšem poněkud speciální případ, veřejně jako v Rusku by to asi většinou nedělali.
Policie nejsou neschpní a líní blbci, znám jich hodně, dělají jen to co jim legislativa a vrchnost dělat dovolí.
1/3 by šla krást pro sebe, 1/3 by šla krást a pak by to prodávala a 1/3 by také chtěla krást, ale neměla by na to koule a tak by ty zbylé dvě třetiny nabonzovala , zajímalo by mě, jestli čechy naučili bonzovat němci za války a pak se to předává generace po generaci?
zajímalo by mě, jestli čechy naučili bonzovat němci za války
Tohle je fama. Sami Nemci to potaji priznali uz tenkrat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.