Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak by to dopadlo u nás?

Od: bruno* odpovědí: 16 změna:

V ruské obci se p/...

V Rusku se to dalo celkem s jistotou čekat. Co by jste čekali u nás, zvláště co se policajtů týká? Nebo třeba v Německu? Mám svůj názor, ale nechci ovlivnovat.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepa*
hodnocení

0x

U nás někteří by asi šli krást. V Německu asi také. Celkově ale nejsme ožralá hovada jako v Rusku.

majsterjoe*

Copak ožralá hovada v Rusku, my se nechytáme ani na ty ožralá hovada v Německu. Proti nim jsme úplní andělové. Jen kde je něco zadarmo, nebo nějaká příležitost, tak už jsme tam.

mcmerkurion*
hodnocení

0x

vzpomeň si,jak to dopadlo,když se převrátil kamion s pivem,nechce se mi to hledat,ale na videu bylo,jak si poliši nakládaj bedny do služebáku>>> stačí?

hodnocení

0x

náklad by se rozkradl vykázalo by se to jako zničený a vše by zacvakala pojištovna

hodnocení

0x

Dopadlo by to, s největší pravděpodobností, prakticky stejně. Ostatně když rusáci u Hradce flákli o zem eroplánem plným cigaret, dopadlo to takhle:

technet.idnes.cz/...

Viděl jsem až závěr celé ,,akce´´ - lidi vyváděli jako hyeny, nechápal jsem, některé krabice byly namáchané kerosinem, který všude smrděl. To muselo být pokouřeníčko - ale když to bylo zadarmo, že... *blee*

buss
hodnocení

0x

Proboha, stejně, jsou tady stejní lidé, ne? O takových krádežích bylo v TV, uhlí, pivo, myslím že i prasata.., vím jak se převrátila cisterna s benzínem co se našlo lidí s kanistry, kýbly a vysávali příkopu.

joudic*
hodnocení

0x

uplne stejne, pamatuju, kdyz se u nas rozlila cisterna s mlecnou cokoladou... lidi chodili pomalu s krumpacema

lidus*
hodnocení

0x

Moc mě to pobavilo, šikovní lidé, přece to nenechají zkazit, U nás, u nás by to dopadlo nějak podobně a policajti jsou také jenom lidi. Nebo si fakt myslíte, že věci zabavené a určené do spalovny tam bezezbytku končí?

bruno*
hodnocení

Díky všem za příspěvky. Popravdě řečeno problém nezneužít situace a dopustit se krádeže, bych měl možná i já. Stejně tak jako lidi kdekoliv jinde na světě. Správný postup policie by měl být: zajistit a hlídat místo až do likvidace havárie. Nedělám si iluze o naší policii, ale pochybuju, že by se ve větší míře sami podíleli na rozkrádání, už jenom pod hrozbou rozvázání služebního poměru. Tím méně, aby se družně ožírali s vesničany. Tohle zejména jsem měl ve své otázce na mysli!

ukulele*

bruno, vy máte velice dobrý obrázek o českých chráničích, já si myslím, že by si půlka nevěděla s nastavší situací rady a hledala by platnou legislativu a popřípadě by pokutovala projíždějící lidi, třeba za to, že nejsou připoutaní, nebo že si to fotěj a nebo že telefonují za jízdy, no a ta druhá půlka? ta by podchytávala ty lidi, co by to chtěli prodávat, aby ze zisku platili daně...

bruno*
hodnocení

Vůbec nemám dobrý obrázek o našich chráničích, naopak mám na ně pořádnou pifku - jsou to neschopní a líní blbci. Ve třech mých případech podvodů nebo krádeží nevyřešili vůbec nic, a tak jsem přišel o 150 litrů. Tohle probírané téma je ovšem poněkud speciální případ, veřejně jako v Rusku by to asi většinou nedělali.

lidus*

Policie nejsou neschpní a líní blbci, znám jich hodně, dělají jen to co jim legislativa a vrchnost dělat dovolí.

hodnocení

0x

Asi jako když se pod Barrandovským mostem vysypal kamion Becherovky.

ukulele*
hodnocení

0x

1/3 by šla krást pro sebe, 1/3 by šla krást a pak by to prodávala a 1/3 by také chtěla krást, ale neměla by na to koule a tak by ty zbylé dvě třetiny nabonzovala , zajímalo by mě, jestli čechy naučili bonzovat němci za války a pak se to předává generace po generaci?

ctenar*

zajímalo by mě, jestli čechy naučili bonzovat němci za války
Tohle je fama. Sami Nemci to potaji priznali uz tenkrat.

zzzlatokopka*
hodnocení

0x

Je dosti pravděpodobné, že u nás se zvedl procentní počet slepcu ve společnosti.

Pořád kroutím hlavou nad tím, jak soudy rozdávají podmínky za pančovaný smrtící alkohol:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]