Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se začít učit hrát na ukulele ve volném čase jako oddechovku a tudíž si potřebuju ukulele obstarat. Protože jej chci jen pro vlastní radost, nepotřebuji žádné extra drahé, ale zároveň chci aby se na něj dalo jakž takž dát hrát. Snad chápete co myslím (struny, etc.). Máte někdo nějaké doporučení na pěkné ukulele tak do 1000,-?
Našel jsem si zbozi.cz/... ale nejsem žádný znalec, tak se chci zeptat na Váš názor.
Předem děkuji za odpověď,
Patrik.
Nedávno jsem si ukulele pod tlakem přátel pořizoval, byl jsem osobně s kamarádem, který hraje (já jsem začátečník a0) u prodejce z webu ukeshop.cz, majitel pochází z Australie, ale umí dobře česky, dal mi vybrat z více nástrojů ve stejné cenové relaci, podle kamaráda nejvíc záleží na zvuku, kvalita bude +- podobná a když jsem si vybral dal mi prodejce vybrat z více kusů kvůli kresbě dřeva - která se mi nejvíc líbí. Vybral jsem uke flight nuc 310 (odkaz níže) vypadá i zní dobře a potěší i že je v ceně polstrovaný futrál. Vzal jsem k tomu ještě ladičku za 200 (nezbytnost) měkký trsátka za 100 a popruh na krk za 150. Jsem nadšenej. Imho víc než akordy mi trápí rytmus... ukeshop.cz/...
- soulpunk -
To co ukazuješ je soprán, tudíž to nejmenší. Do toho bych asi nešel. Nemám nijak silné prsty, ale i na koncertní se vejdu tak akorát. Mám tohle: zkraceno.cz/... Je celé z mahagonu a za ty peníze má dost dobrý zvuk.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.