Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak kontaktujete zaměstnavatele na webu?

Od: question* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, měl bych možná zvláštní dotaz. Když na nějakém webu hledáte práci, tak k oslovení zaměstnavatele používáte kontaktní formulář přímo v tom inzerátu, nebo si jen zkopírujete emailovou adresu a odepíšete ze své osobní emailové schránky? Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

To záleží na více okolnostech – na tom, co vše formulář obsahuje nebo umožňuje,

jak moc mi záleží na tom, aby moje reakce nebyla "přehlédnuta", co přesně chci

sdělit nebo zaslat (některé formuláře umožňují připojit přílohu, jiné ne), ...

Obecně bych doporučila najít e-mail konkrétní osoby a té napsat (nepsat na e-maily typu info@firma.cz).

question*
hodnocení

A když chcete, aby vaše reakce byla nepřehlédnutelná, tak volíte jaký způsob? Co říkáte na ten formulář v mé příloze. Díky

Jak kontaktujete zaměstnavatele na webu?

bruno*
hodnocení

0x

Rozhodně použít formulář, byl vytvořen právě proto, aby všechny zájemce měl zaměstnavatel pěkně pohromadě a nelovil je v záplavě jiné korespondence!

question*
hodnocení

Mě osobně tedy vždy vadilo, když v tom inzerátu, nebyla uvedena emailová adresa, protože ve svém mailu sem už měl připravené texty, takže jsem to jen prakticky přeposílal, když sem musel použít formulář, tak sem musel ty texty ze svého mailu kopírovat do formuláře.

hodnocení

0x

Má ta firma na webovkách uvedené svoje IČ? Pokud ne tak tam zatelefonuj a zeptej se. Pak si ho proklepni na AREZ u... Je divné že ve formuláři není uvedené IČ. Jestli je toto kontaktní formulář na webové stránce firmy, tak bych na takovou nabídku neodpovídal. Nepůsobí seriozně. Pepa? Jaký Pepa proboha?!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]