Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit berušek?

Od: georgie* odpovědí: 6 změna:

Chtěla bych poradit, jak se zbavit berušek. Mám jich plné okno, dostávají se mi dovnitř místnosti,na strop, mezi žaluzie... atd. Je jich velké množství a již si nevím rady, jak se je zbavit, poradí mi někdo? Jana

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

seznm
hodnocení

0x
Pouzijte standardni sprej na letajici hmyz. Raid, biolit a podobne. Meli jsme stejny problem na zimni zahrade po vystrikani mame pokoj.
georgie*
hodnocení

Díky za radu, náhodou mám sprej na létající hmyz doma, tak ho hned vyzkouším.

hodnocení

0x

Dobrý den,nějak si neumím představit velké množství berušek,jak to myslíte,jako mračna?Já bych je nehubila,ale to je můj pohled,je to sezonní záležitost,neštípou jako mouchy,snad ani nikomu neškodí.Zkuste je mít ráda,nebudou vadit.

ria*
hodnocení

0x

Dobrý den, u nás se berušky "rojily" asi před měsícem, byly všude - ale tak rychle, jak příjdou, tak zase zmizí.. nehubte je, zkuste sklepnut zamést a vyhodit zase ven..

hodnocení

0x

P5imlouvám se, nehubit. Loni k nám také podnikly nájezd, ale brzy zalezly za okenní rámy a probraly se až na jaře. Hubí mšice ve velkém, byla by jich škoda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]