Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

8-leté a jsou vdané?

Od: vanasi® odpovědí: 13 změna:

Prosím Vás,já jsem na internetu zjistil,že v Jemenu,Indii, atd si dospělý chlapy berou zcela legálne a zákonitě za manželky i 8-leté holčičky.Třeba v Indii dá ženich tatínkovi 10 krav za nevěstu a je svatba.Jaktože tady by šel člověk do basy a tam to nikomu nevadí?Co taková malá holčička musí si vytrpět při svatební noci?Jaký na to máte názor?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pro Evropana je to nepředstavitelné, pro ně je to normální. To jako když Češi mrskaj o Velikonocích holky, tak všude ve světě jim to přijde morbidní a sadomasochistický. U nás prostě normálka. Holt každý kraj má jiný mrav a jinou tradici. Většina lidí to chápe a respektuje, pouze uSSa to vidí jinak a co jim přijde odlišné od jejich normálu, to ihned jedou přeměnit k obrazu svému za pomocí demokratizace :)

ohneta*
hodnocení

0x

Jiný kraj, jiný mrav. S tím nic nenaděláš.

hodnocení

0x

Ona ve skutečnosti ani žádná svatební noc nemusí být. Prostě si chlap koupí služku.

Mimochodem, hranice legálního sexu je třeba v takovém Vatikánu 12 let.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- jó - narodit se jako ženská není žádná "sranda" !

sonyboj*
hodnocení

0x

Ono to v té Indii není zase tak zlé. Za deset krav si tam pořídíš manželku. U nás ne. A navíc u nás by ti ani za deset manželek nikdo nedal ani jednu krávu. *smich*

buss
hodnocení

0x

Názor - víš, že je mi fuk, co dělají v Jemenu?

figurek*
hodnocení

0x

Když se narodil Ježíšek, bylo jeho mamince Panně Marii 13 let.

Na a jestli se na toto téma chceš dozvědět něco aktuálnějšího, pak si někde puč knihu Nikdy o tom nemluv od Kathy O Brien. Autorka popisuje, jak to chodilo a co se dělo na internátě církevní školy. Je to čtení, při kterém se ti bude otevírat kudla v kapse.

pohanka*
hodnocení

0x

U muslimů to tak je. Mám pocit ale, že je tam hranice 9 let. Otázka je, jestli svatba třeba tak brzy, ale pohlavní život až když děvče vyzraje.

Co jdou zprávy, tak chlapi v těch zemích klidně znásilní malé, sousedovic děvče a svatba ani náhodou. Kolikrát je i zabijou, aby je neprozradila.

Úchyláci a sadisti jsou v každém národě, i u nás,j enom někde to podchytí a trestají, někde léčí a někdy tolerují, zavřou oči a dělají, že o tom neví, a v těch muslimských zemích se řídí co je v Koránu. Mohammed měl manželku 9ti letou, takže to mají s požehnáním.

hodnocení

0x

Kolik lidí tvrdí, že sexuálně častěji žili před svatbou? ... Svatba a sex nemá mezi sebou rovnítko. Dokonce obrovská spousta lidí vám může potvrdit, že o svatební noci "nic nebylo".

V samotném dotazu si odpovídáte sám - v Indii dá ženich tatínkovi nevěsty xy, a je svatba... takže to není svatba, ale prodaná nevěsta. Nikdo nemluví o sexu a mladší děti by dokonce při aktu mohly zemřít...

Ale je zajímavé sledovat vaše aktuální dotazy ... nechcete navštívit lékaře?

doplněno 23.10.15 13:16:

Ono bude záležet na věku, ale s ohledem na dotazy a způsob komunikace mi připadáte na 10-12 let, což je pro vás sex a podobné ještě pár let tabu. Pokud máte nad 15, je tu nebezpečí pro okolí a pokud na 18, už je to na psychiatra a léčbu sexuální deviace...

hodnocení

pROČ BYCH MĚL JÍT K DOKTOROVI?tO NECHÁPU!

vejcenatvrdo
hodnocení

0x

Svatba se nutně nemusí rovnat okamžitá deflorace, ale třeba zde jsem četl, že mnohým prostitutkám - zejména dovezeným černoškám - v Bombaji bylo (pravda, před sto lety) osm let. *cteni*

ukulele*
hodnocení

0x

Je to úplně normální, v jejich komunitě. U nás v Evropě měly královské rodiny sňatky ještě v mladším věku a jejich aktéři se o svatební noci se maximálně hádali o hračky.

No, někdy se svatby odehrávaly i v zastoupení. Obávám se, že ani v takových případech nedocházelo ke konzumaci manželství hned první noc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]