Nejste přihlášen/a.
Potřebovala bych poradit. Mám dvě nejlepší kámošky, které semnou hrají hokej. Od prázdnin mi strašně pomohly. Byly u mně kdy jsem je nejvíc potřebovala. A protože se teď blíží Vánoce tak bych jim to chtěla nějakým dárkem oplatit. Nevíte co by to mělo být prosím poraďte.
Děkuji
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
ahy*
0x
Moc jsi nepopsala o co by mělo zhruba jít a za jakou cenu. Z toho, co píšeš, mě napadá něco okolo hokeje (hokejku, knížku o hokeji?) nebo nějakou bonboniéru, obrázek - prostě něco co obsahuje nějaké přání a poděkování nebo nějaké ty citáty o přátelství.
Jestli chceš něco jiného, tak se podívej v různých internetových obchodech s dárky (vyhledat googlem "originální dárky e-shop"), jsou tam spousty zajímavých věcí z kterých si určitě vybereš nejen pro kamarádky - vypisovat je tady asi nemá smysl, jestli chceš tak upřesni ať ti můžem pomoct něco konkrétnějšího najít.
Další možností je, něco sama vyrobit.
Jestli chceš něco jiného, tak se podívej v různých internetových obchodech s dárky (vyhledat googlem "originální dárky e-shop"), jsou tam spousty zajímavých věcí z kterých si určitě vybereš nejen pro kamarádky - vypisovat je tady asi nemá smysl, jestli chceš tak upřesni ať ti můžem pomoct něco konkrétnějšího najít.
Další možností je, něco sama vyrobit.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]