Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro nejlepší kámarádky

Od: valentyna* odpovědí: 3 změna:

Potřebovala bych poradit. Mám dvě nejlepší kámošky, které semnou hrají hokej. Od prázdnin mi strašně pomohly. Byly u mně kdy jsem je nejvíc potřebovala. A protože se teď blíží Vánoce tak bych jim to chtěla nějakým dárkem oplatit. Nevíte co by to mělo být prosím poraďte.
Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když jsou to Tvé nejlepší kámošky, tak bys měla alespoň přibližně vědět, co se jim líbí. Jestli kometika, nebo nějaká bižuterie... Já když nevím, tak koupím nějaký hezký hrnek a do něj dám balení nějakého dobrého čaje.

iz*
hodnocení

0x

Opravdu jsou to nejlepší kamarádky (a jsou to vůbec kamarádky)?

(Nejlepší) kamarádky bys totiž dobře znala, takže bys věděla, čím jim uděláš radost.

(Žádné "univerzální" dárky, které by udělaly radost každéme, neexistují.)

ahy*
hodnocení

0x
Moc jsi nepopsala o co by mělo zhruba jít a za jakou cenu. Z toho, co píšeš, mě napadá něco okolo hokeje (hokejku, knížku o hokeji?) nebo nějakou bonboniéru, obrázek - prostě něco co obsahuje nějaké přání a poděkování nebo nějaké ty citáty o přátelství.
Jestli chceš něco jiného, tak se podívej v různých internetových obchodech s dárky (vyhledat googlem "originální dárky e-shop"), jsou tam spousty zajímavých věcí z kterých si určitě vybereš nejen pro kamarádky - vypisovat je tady asi nemá smysl, jestli chceš tak upřesni ať ti můžem pomoct něco konkrétnějšího najít.
Další možností je, něco sama vyrobit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]