Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem muž, je mi 21 let. Jsem po operaci obou kolenou ( menisky,vaz) + mám trochu ploché nohy ( koupil jsem si vložky do bot v lékárně) poradíte mi jakou typ obuvi nebo značku koupit, hlavně kvalitní a pohodlnou? Spíše něco sportovnějšího/modního. Obu chci na normální chození do práce apod. Napadli mě běžecké boty, hlavně skrz podrážku.Děkuji moc.
Třeba by se vám dobře nosily bílé prestige. Ne černé, ty mají tvrdou podrážku, ale skutečně ty bílé. Příjemný došlap, noha v nich dobře drží, pravá kůže, dobré zpracování. Jsou v normální výšce i trošku zvýšené jakoby kotníčkové. Oboje jsou jak na normální chození (i když někomu může bílá barva vadit) i jako pracovní obuv (prodávají se jak v běžných obchodech s obuví, tak v prodejnách pracovních oděvů a bot).
Podívejte se do zdravotních potřeb a taky do lékárny. Ve zdravotniockých potřebách, kde mají boty, mají i katalogy a objednají vám. Má to tu výhodu, že když vám nebudou sedět, nemusíte je koupit a oni je prodají. Mívají tam často firmu Santé a také i Rieker. Není to zrovna levná záležitost, ale když se ošetří impregnací a namažou, slouží roky!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.