Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou obuv?

Od: wolf* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, jsem muž, je mi 21 let. Jsem po operaci obou kolenou ( menisky,vaz) + mám trochu ploché nohy ( koupil jsem si vložky do bot v lékárně) poradíte mi jakou typ obuvi nebo značku koupit, hlavně kvalitní a pohodlnou? Spíše něco sportovnějšího/modního. Obu chci na normální chození do práce apod. Napadli mě běžecké boty, hlavně skrz podrážku.Děkuji moc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

host*
hodnocení

0x

Třeba by se vám dobře nosily bílé prestige. Ne černé, ty mají tvrdou podrážku, ale skutečně ty bílé. Příjemný došlap, noha v nich dobře drží, pravá kůže, dobré zpracování. Jsou v normální výšce i trošku zvýšené jakoby kotníčkové. Oboje jsou jak na normální chození (i když někomu může bílá barva vadit) i jako pracovní obuv (prodávají se jak v běžných obchodech s obuví, tak v prodejnách pracovních oděvů a bot).

hodnocení

0x

Podívejte se do zdravotních potřeb a taky do lékárny. Ve zdravotniockých potřebách, kde mají boty, mají i katalogy a objednají vám. Má to tu výhodu, že když vám nebudou sedět, nemusíte je koupit a oni je prodají. Mívají tam často firmu Santé a také i Rieker. Není to zrovna levná záležitost, ale když se ošetří impregnací a namažou, slouží roky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]