Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je tu někdo kdo byl na zubním implantátu? Včera sem ho absolvoval a chtěl bych se zeptat jak dlouho budu mít opuchlou pusu, jak dlouho to trvá než to bude ok? Ještě stále to trochu pobolívá a mám celkem dost opuchlí ret. Děkuji za odpověď
To je různé. Moje mamka po tom nešla 2 dny do práce a 10 dní jí to bolelo. Já to měla první den (den operace) dost opuchlé, druhý den trošku a trošku to bolelo a třetí den jsem o ničem nevěděla.
Mnohem víc mě bolelo, když mi po těch pár měsících zubař vložil širší váleček místo toho úzkého. Ale to mamce nedělal, neměnil jí ho, takže nevím, jestli to budete absolvovat. To mě 3 dny bolelo, první dva jsem to měla opuchlé.
Jojo, pokud to bolí a je to nateklé. Jen opatrně, přes utěrku, ledováním bez ní jsem si uhnala podráždění trojklanného nervu. Můžete si v lékárně koupit Aescin, používá se po operačních zákrocích, měl by tlumit otok. (I když mně nepřipadlo, že by pomohl. Při implantátu jsem jej nebrala, ale po vytržení zubu jsem trpěla jak zvíře i s Aescinem. Ale mamce zase pomohl )
Nemá, nebo by mít neměl. Je to jen doplněk stravy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.