Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou hodnotu má podpis?

Od: deskar odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,jakou hodnotu má podepsaná lp deska,singl,cd?Třeba od zagorky,spinarky,olympicu,sandry?atd.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

0x
pro fanousky velkou, pro ostatni zadnou…

cicko*
hodnocení

0x

Přesně 4,80 Kč bez DPH!

buss
hodnocení

0x

To ocení TRH, co je kupec ochoten dát, vrhěte to na něj, třeba aukro, nebo nejvyšší nabídce! Inzerce byla projeta?

jofa*

Cenu, nikoliv v penězích, to má pouze pro toho, kdo si ji nechal podepsat. Koupená by pro mne byla bezvýznamná.

buss

Prodávají se jen samotné podpisy, jako fotek aj., sběratelé jsou! Že vy ne, jiní koupí.

stezach*
hodnocení

0x

Myslim, ze drive to bylo "neco" dnes uz je celebrita skoro kazdy druhy...stovky blogerek, zpevacek herecek atd...Ja si myslim, ze je to cenne jen pro daneho sberatele. Od jineho bych asi nekoupil, protoze nevite zda to vazne nekdo podepsal a neda se to overit atd...ja znam ze spolecnych veceri nasich znamych osobne Bonnie T. a kdyz jsem se zeptal spolecnych znamych zda ji muzu rici o podpis tak se na me koukali jako bych spadl z visne...u nas nevim, ale ve svete se uz o podpisy nerika co jsem zazil...(u starsich zpevaku a zpevacek)

deskar
hodnocení

Ale to jsou moje vinylové desky které jsem si nechal podepsat od petra jandy(olympic),věry špinarové,marie rottrové,michala davida a sandry.od každého několik desek a nezajímaji me nejaci blogeri.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]