Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezvratný osud ve skutečnosti

Od: tothgyomber odpovědí: 6 změna:
V noci se mi zdála taková vidina, jedu na kole ze školy, spadnu a čistou náhodou vjede na chodník opilý řidič a zabije mě. Ok v pohodě. Jenže dneska jsem jel na kole, pohodička jedna ruka řídí druhá v kapse v bundě. Nevím co na chodníku bylo ale najednou se mi ztočila řídítka a spadl jsem. V té chvíli mě nic nenapadlo že bych měl nějakou vidinu a mělo mě přejet auto. Zvedl jsem kolo a jel dál. Myslíte že se mi teď něco může stát?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

0x
pokud budete ridit jak blbec s jednou rukou v kapse,tak ano. jenom doufam ze vas driv prejede nekdo jiny,aby se to nestalo nahodou me.

ria*
hodnocení

0x

Hm.. těžko říct.. mě se zdál sen, dělaly jsme se sestrou na stráni kousek nad barákem v lese piknik za chvíli k nám došla veliká želva, která na sobě vezla skoro nahého kluka, sestra řekla, že mu přinese nějaké oblečení a běžela domů, v tom spadla větev ze stromu a klukovi urazila hlavu.. - probuzení

Druhý den jsem šla lesem, na procházce, po cestě hopkala žabka, tak jsem se zastavila a koukala na ní, a asi tři metry před náma spadla ohromná větev prožraná mravencema, kdybych se nezastavila, asi bych to schytala..

Možná jen náhoda, možná ne...

Ria, tohle náhoda nebyla. Sice nemohu podložit ničím, jestli byste se nezastavila i v tom případě, kdyby se Vám ten sen nezdál, ale zdál se Vám. Nejdůležitější na tom je to, že jste si to dokázala uvědomit. Pokud se s tím naučíte pracovat, dokážete se v životě vyhýbat mnohému. A když ne, tak budete alespoň připravena na to, až se to stane...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nemyslím si, že je nutné se po snění něčeho obávat. Ostatně, když máte erotický sen, tak po něm také následuje to vysněné v reálném světě? Zdravím!

iz*
hodnocení

0x

S tím snem to vůbec nesouvisí.

Ale předpovím ti na 99,999 %,

že pokud stále budeš bideš jezdit na kole s jednou rukou v kapse,

vjedeš brzy některému řidiči pod kola sám. [A řidič nebude opilý.]

72mona3*
hodnocení

0x
Nezvratným osudem bych to nenazvala, ale varováním určitě. Neznamená to, že každý sen se dá nějak logicky vysvětlit, ale občas neuškodí, zamyslet se nad nimi. Otázka zní: Myslíte že se mi teď něco může stát? Odpověď zní ano. Ale ne proto, že jsi "unikl osudu". ;) Mona

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]