Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznáte světovou krajinu?

Od: ben® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, snad to nebude nikomu vadit, že vkládám zase jeden test. Kdo si hraje, tak (se) prý nezlobí, tak si to můžete zkusit. Myslím, že dnes je to poměrně obtížné. Nejsem spokojen se svým výsledkem (mám 9 otázek správně), tak Vám přeji úspěch. Zdravím!

zpravy.idnes.cz/...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sonyboj*
hodnocení

0x

Tak jsem taky na devíti. ;)

ben®
hodnocení

Dobrý den, no, 9 správných odpovědí není asi výsledek nejlepší, ale zase při obtížnosti toho testu je to docela úspěch. Uvidíme, jestli ještě někdo přidá lepší výsledek, než těch našich devět. Zdravím!

hahanaj*

Tak tento test bych zařadila mezi ty těžší ... mám 8 bodů...dost odpovědí jsem střílela od boku, protože jsem ani nevěděla oč se jedná a kam to zařadit...

ben®
hodnocení

Dobrý den, ano, je to obtížnější a je tam také málo nápovědy. Osm je ještě OK. Zdravím!

hahanaj*
20.10.15 15:05

;)díky

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Devět správných odpovědí mám. Nejlehčí otázka byla ta na čínskou zeď.

ben®
hodnocení

Dobrý den, zdá se, že těch devět odpovědí je maximum, přes které se nejde dostat. A hned ta první otázka je také docela lehká - pro toho, kdo byl někdy u moře v NDR. Zdravím!

Více než polovinu jsem střílel od boku.

Poznáte světovou krajinu?
ben®
hodnocení

Dobrý den, tak to jste dobrý střelec - vlastně zatím nejlepší. Zdravím!

doplněno 21.10.15 12:13:

lidus - takže máte pět správných odpovědí a to je vzhledem k obtížnosti testu slušné.

lidus*
hodnocení

0x

Nezklamala jsem Bene, 3 jsem věděla a 2 správně typla.

sonyboj*
hodnocení

0x

Jestli mohu poradit, když nevíte, řiďte se intuicí. Já jsem u tří otázek dal na první dojem, označil je, a le pak jsem se zamyslel, přehodnotil svoji odpověď a odpověděl podle rozumu blbě. *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]