Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, nakupuje někdo z přítomných na serveru Tao Bao? Koukal jsem, že je možné se tam registrovat, ale nejbližší možnost je sousední Polsko, co se týče zadávání čísla mobilu, tak nevím, jestli je možná registrace i z Čech- nezkoušel jsem to osobně a raději se ptám. Doufám, že můj dotaz není moc zmatený a ne, nechci nakupovat z ebay, nebo jiného serveru.
Zdravím, registrovaný tam nejsem, ale dle zběžného podhledu se v registračním formuláři nabízí země Czech republic a v ceníku dopravy je udávaná cena pro Czech.
Po přečtení této odpovědi jsem věnoval mnoho hodin studováním tao bao, ale i českých recenzí a stesků, nikde jsem nenašel, že by byl v registračním formuláři Czech republic a na google jsem po několika hodinách hledání našel, že se prostě nejde přihlásit a objednávat na taobao, pokud má člověk adresu v Čechách. Můžete mi to prosím objasnit, kde jste to našel?
Možná jsem se díval špatně, ale šel jsem přes www.engtaobao.com (a ne přes www.taobao.com), který by měl sloužit pro objednávání z Taobao pro zákazníky mimo Čínu. Vlevo nahoře je pak menu Register atd. Je to to, co jste hledal?
Ne možná, ale plně jste se díval naprosto blbě ! A NENÍ TO CO JSEM HLEDAL , bože, proč sem píšete, když to nevíte, vy jste s několika jedinci z jednoho hnízda? To vás dráždí ten MUS odpovědět za každou cenu? Před hodně dávnou dobou jsem se tu ptal na jeden konkrétní druh kaktusu a někdo mi tu napsal, že neví jestli mi jde o ten konkrétní druh, no to si prostě někdo dělá hýždě, nebo co?
V registraci na taobao se zadává telefonní číslo. Bohužel v jejich dlouhém seznamu chybí Česká republika respektive předvolba pro ČR! Je tam však Slovensko. A to by snad mohla být cesta, jak se zaregistrovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.