Nejste přihlášen/a.
dobry den mam prukaz ztp bez casoveho omezeni vydan v roce 2011musim si nechat vymenit dekuji
Jak již napsali rádcové, ano, musíte, potřebujete 2 fotky, jednu na průkaz a druhou na kartu na auto, dřív šla ta zatavená použít ale teď prý to nejde, tu zatavenou vám vystřihnou i s tím obalem a vrátí. Průkazy tiskne státní tiskárna a v Brně to trvá cca měsíc než je nový hotový.
Pokud berete na mobilitu tak i když máte rozhodnutí už na vždycky, musíte zažádat v lednu znovu POZOR, opravdu až v LEDNU, musí tam prostě být lednové datum, upozornila mě na to sociální pracovnice úřadu.
Dotaz pro "lidus" jsem ZTP a beru mobilitu, v létě jsem měnil průkaz mám ho na neomezenou dobu, ale že o mobilitu mám žádat znovu v lednu, nepadlo ani slovo.Dají se někde dohledat ohledně te žádosti nějaké pokyny?Děkují za radu
Kde se to dá dohledat netuším, byla jsem na to upozorněna úřednicí na ÚP BRNO, Mojmírovo nám. Chtěla jsem tedy žádost vypsat hned ale prý musí mít lednové datum podání, v lednu obdrží všichni mobilitu za prosinec a pak se prý budou divit a pátrat, proč jim nepřišla když mají rozhodnutí na neomezenou dobu. Zkuste si u vás na úřad zavolat.
Příspěvek na mobilitu přiznaný podle právních předpisů platných do 31. 12. 2013 bude vyplácen (budou-li splněny podmínky) po dobu, která je uvedena na rozhodnutí, nejdéle do 31. 12. 2015. Zdroj: portal.mpsv.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.