Nejste přihlášen/a.
kdo poradi co udelat s urezanymi borovicemi.viz foto,,nebo s tim neco provede za financni odmenu,,
dekuji za vase rady, zatim jsem stahl nejakou kuru se stromu a pockam do jara,pravdepodobne necham vytesat nejake figurky s toho,altanek uz mam.
Tyyyy joooo))my kutali lísku vysokou asi 3m ))hupcuk a sekerka))pěkně jsme si mákli))kutat tyhle borovice jedině s traktorem
U borovic není potřeba přesekávat kořeny, už dál neporostou, stačí seříznout kmen trochu pod povrchem a zasypat, kořeny se časem rozloží.
Mno - já obdivuji umění pracovat tak precizně s pilou, ale jinak se mi ty dřevěné sochy moc nelíbí - trochu kýč..... Oproti tomu nějaký altánek, nebo přístřešek by mohl být supr nápad..
Postavit na to strechu a mit to jako altanek s posezenim.
Nebo to seriznout tak, aby se na parezech dalo sedet.
Pekna zahradka!
Mě se líbí toto e-drevo.eu/... . Kamarád dělá něco podobného, tady v okolí je takových postaviček plný les. Lesáci mu kolem cest nechávají pařezy vyšší a on pak tvoří. Krásný nejen pro děti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.