Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stříhání vlasů doma

Od: jnbvcc odpovědí: 9 změna:
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

16.10.15 20:27
hodnocení

0x

Ne.

jnbvcc
hodnocení

A nekdo jiny?

hodnocení

0x

Bývalá kolegyně pravděpodobně kdysi ano, jednou takhle přišla s šíleným účesem do práce a povídala něco o nějakém culíku a že prý je to super, ne? (Jsme ženské, neměla jsem tu sílu říct jí pravdu.)

doplněno 16.10.15 21:45:

jnbvcc: Jsem si jistá, že to lze pěkně zvládnout ;) asi to holt kolegyně neuměla, no. Jsou to jen vlasy, každý omyl se dá napravit, tak jestli jen váháte, jestli to zkusit, nechtěla jsem Vás odrazovat.

jnbvcc
hodnocení

Ale na tom videu to vypada tak pekne :/

isteron
hodnocení

0x

Už 30 rokov som nebol u holiča. Mám na to osobnú panskú holičku. Musím priznať, že ju príliš nezamestnávam.

koule
hodnocení

0x
Odkaz mi na mobilu nejde otevrit. Striham se uz par let sama. Zcesu vlasy nad celo do culiku, ke strane, kde chci mit patku a smiknu. Jen se musi vychytat dylka, jinak je to osklive. Mam vlasy k lopatkam a patku tak do pul tvare a kazdy se divi, ze to delam sama a ne kadernik.

buss
hodnocení

0x

Naposledy na mě šáhl holič 2 x na vojně, od té doby sám.

iz*
hodnocení

0x

Stříhám se sama, culík vyzkouším...

hodnocení

0x

Nezkoušeli ale já se synem již asi deset? roků nepotřeboval holiče,manželka chodí jen na přistřihnutí vlasu,barvení ji od jisté doby dělala dcera a poté co odešla z domova a bydlí jinde ji barvím vlasy osobně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]