Nejste přihlášen/a.
Se mnou to otřáslo. Přál bych jí aby měla větší štěstí v životě.
A mnohem více bych si prál, aby bulvár za každý výmysl který napiše a otiskne dostal kopanec do zadku. Oni se dozví nějakou zprávu, která může být i pravdivá, ale dovymýšlí si k tomu příběh, zapojí tam různé známé, kolegy z práce, přátele a dají tomu senzační titulek.
No a když je to trochu jinak, tak druhý den otisknou jinou verzi stejné zprávy.
Co by se mnou mělo třást, mám jiné starosti než život Borhyové aj., koho má v posteli, "nejkrásnějšího páru" pchááá.
Jen aby se z takových zpráv slabší jedinci nepověsili...
HM,,mi to je tak jedno kdo s kým a proč. Ale mají o čem psát a nikoho to nezajímá..Klepy a samé klepy.Ani to nečtu.Jak to s váma mohlo otřást? Je to cizí ženská není to má rodina,,Asi to tak mělo být
Stará blbka si nabrnkne mladšího a myslí že se bude starat o rodinu?
Ta je naiivní tak jako s tím čmoudem co měla předtím
Prostě blondýna .
Aha - jen oplácela co dělal on celou dobu .
Jsem zděšen, nespím, nejím, asi založím nadaci pro rozvádějící se... O koho se vlastně jedná?!
nebo ji už zase chtějí vyšoupnout z vysílání...
- ale zase na druhou stranu - pokud se tady ta otázka vůbec objevila - tak na té Lucii něco zajímavého přece jenom je, ne? - na zprávy Nova koukám a dvojice Borhyová-Koranteng je mi sympatická.
Já bych si na její straně jenom rozmyslela se takhle "dávat všanc" médiím - ale buď z toho má nějaký prospěch, nebo je naivní a zamilovaná - ale nic, co bych musela odsuzovat - prostě bulvár.
Ne. Pokud si děvčica z Novy myslila, že zamilovanost je věčná, tak se zmýlila. Ostatně jako spousta jiných žen. Anebo vámi snad otřese, že Máňa odvedle je podruhé rozvedená? Snad jen, že ve svém již zralším věku mohla slečna Borhyová matně tušit, že vztah s o tolik mladším partnerem asi dlouho nevydrží. Ale má dvě pěkné děti, tak aspoň něco.
A já myslela o jakou hrůzu se bude jednat. Podle znění otázky. A teď koukám, že tu jde o tu Borhyovou. Tak se mnou to ani nehnulo, natož abych se začala třást, či otřásat. Je to docela hezká holka a je jedno, jestli je vylepšená plastikou. Takových dnes po světě běhá a jí to docela sekne. Nebojte se, ona se z toho vylíže, vždyť je to kočka. Ale cicmat se v jednom kuse na veřejnosti? To si měla rozmyslet. Ale třeba myslí něčím jiným než mozkem a pak to takto dopadá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.