Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo pojede první?

Od: radka* odpovědí: 12 změna:

Dostala jsem tento obrázek a mám určit, kdo pojede první...a fakt si nejsem uplně jistá, jestli sanita, nebo hasiči. A jestli sanita, tak jestli je důvod A) má absolutní přednost, nebo za B) vypustíme vládu a policii a pak má přednost snaita díky pravidlu pravé ruky. Poradí někdo?

Kdo pojede první?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x
Tohle bylo mysleno jako vtip, kazdopadne je prvni zivot a zdravi a pak majetek, takze za me sanitka,hasici,policie a potom vlada. Jelikoz je to z Ruska,tak tam to bude tank,vlada,sanitka,hasici,policie :)

pt®
hodnocení

0x

Všechna vozidla mají majáček, čili jsou rovnocená, takže by se měli řídit semaforem. Jelikož svítí oranžová, připraví se a pojede zároveň sanitka a policie a pak budou mít zase možnost po změně semaforu projet hasiči a vláda. Jenže to se ve skutečnosti nestane. Když jede vláda, ví se dopředu, kdy a kudy pojede, tudíž semafory problikávají a na trase stojí policie, která vyhodnotí situaci...

layborr*

První pojede vláda - ta nehledí nalevo ani napravo *smich* , jezdí jako prasata , těm uhýbejte vždy ,

Nejohleduplnější v realném životě jsou sanitky a hasiči , ti počkají *zed*

hodnocení

0x

Dneska už to snad neplatí, ale byla doba, kdy měla vláda tak zvanou "absolutní přednost". To znamená i před sanitkou a hasiči (tenkrát "požárníky"). Nějaký obyčejný lidský život nikoho nezajímal.

V tomhle případě pojedou asi první hasiči, protože mají největší a nejpevnější auto *smich*.

doplněno 07.10.15 14:18:

jmhad - "řidiči se dohodnou"

Jo, pamatuju. Jako vylepšení bych navrhoval systém "kámen - nůžky - papír" *smich*

doplněno 07.10.15 14:32:

Vzhledem k tomu, že všichni mají majáčky zelené, je to stejné, jako by žádné neměli *smich*. Ovšem to problém stejně neřeší.

jmhad*
hodnocení

0x

Ve staré vyhlášce /141/ taková situace byla popsána a řešení bylo " řidiči se dohodnou"

Dodnou? To by byla rána!

scv®
hodnocení

0x

První pojede vládní vozidlo, protože mocipáni mají absolutní neoddiskutovatelnou přednost vždy a všude. A zadarmo. Z boku do nich plnou rychlostí vrazí policejní vozidlo, jelikož se posádka domnívá, že jich se předpisy netýkají a jejich práce je nejdůležitější. Obě vozidla skončí v cestě hasičské cisterny, která je sešrotuje, protože nedokáže zastavit na místě i kdyby jim to přál sám sv. Florian. Sanitka to pak vše odveze.. *smich*

*palec*Konečně rozumná odpověď *haha* (ovšem jen v případě, že ta sanitka dokáže včas zastavit a nenechá se taky sešrotovat).

martinaa*

*haha**haha* - skvělá odpověď *palec*.

hodnocení

0x

Toto je jen teoretická situace, která nikdy nenastane. Ale někteří si toto alespoň použijí na politické útoky na politiky.

Osobně jsem se setkal minulý týden na tříramené křižovatce, bez značek a všichni jsme stáli a čekali pár vteřin. Rukou jsem pokynul řidičce, aby jela, páč mi chlapi nikam nespěcháme.

doplněno 15.10.15 20:20:

Repkine po doplnění:

Naprosto souhlasím s úvodem článku:

Češi tápou v dopravních předpisech

Vždyť to vidíme zde na poradně, dokonce v závažných situacích..bíle světlo, odbočení vlevo atd..

Už aby bylo povinné školení řidičů.

repkin*
hodnocení

0x

Co tohle ... auto.idnes.cz/...

jestli je u křižovatky T skutečně to "správné"řešení napsáno dobře, tak pak už opravdu nevím, čemu už mám v tomhle státě věřit

doplněno 15.10.15 20:29: Radsi nebudu psat co si o tom myslim nebo me tu nekdo necha pres uooz zjistit a vzit mi ridicak :-D

No, dal by autorovi odpovědi na stůl autíčka, ať to předvede.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]