Nejste přihlášen/a.
To je otázka, co vlastně svět je? Je to vesmír, nebo sluneční soustava, nebo jenom naše planeta? Pokud jde o naši planetu, tak vědci odhadují, že zhruba za 5 miliard let, až dojde naší nejbližší hvězdě Slunci palivo, exploduje a to bude pro našu planetu konec, protože bude zasažena proudem nabitých částic a žhavého plazmatu. Takže ano, konec světa jednou nastane. To je dokázaný fakt, již mnohokrát ve vesmíru zanikla hvězda, takže i naše Slunce jednou zanikne. Naše Slunce je docela malá hvězda, čím je hvězda menší, tím je její život delší. Takže máme docela štěstí.
¨Jen pro jistotu jsem upekla husu, vypili jsme dobré víno no a ráno jsem se opět probudila. Pokud bude někdy konec světa, bude to pro ostatní světy obrovský přínos, člověk se nějak nepovedl a jsem pro další pokus.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.