Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konec světa

Od: random odpovědí: 15 změna:
Ahoj, zítra prý má nastat konec světa. Věřiíte tomu, nebo ne?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
27.09.15 20:23
hodnocení

0x

Už zas?

majsterjoe*
hodnocení

0x

Ano věřím, a proto poslední hodiny trávím zde na poradte.

repkin*
hodnocení

0x
Pokolikate to uz ma byt?

hodnocení

0x
Mě by zajímalo, jak by takový konec světa měl vlastně vypadat. To jsem se od žádných zvěstovatelů konce světa ještě nedozvěděl.
random
hodnocení

Tohle má údajnĕ zavinit meteorit...

buss
hodnocení

0x

Ježíííši, co mám napřed zajistit, poraďte?

solenza*
hodnocení

0x

To je otázka, co vlastně svět je? Je to vesmír, nebo sluneční soustava, nebo jenom naše planeta? Pokud jde o naši planetu, tak vědci odhadují, že zhruba za 5 miliard let, až dojde naší nejbližší hvězdě Slunci palivo, exploduje a to bude pro našu planetu konec, protože bude zasažena proudem nabitých částic a žhavého plazmatu. Takže ano, konec světa jednou nastane. To je dokázaný fakt, již mnohokrát ve vesmíru zanikla hvězda, takže i naše Slunce jednou zanikne. Naše Slunce je docela malá hvězda, čím je hvězda menší, tím je její život delší. Takže máme docela štěstí.

Až za pět miliard let?
Fuj, to jsem si oddechl!
Až jsem se lekl, že jen za pět milionů.
Ještě bych si rád něco užil...

pragmatik
hodnocení

0x

Tak to já se teda pořádně najím, abych byl na takovou událost při síle...

nnikdo
hodnocení

0x

Na konec světa nevěřím.

hodnocení

0x

Jasně, konec světa, protože měsíc, který má být podivný, konec světa zaviní! Evidentně svět zase přežil! Hurááá!*ua*

lidus*
hodnocení

0x

¨Jen pro jistotu jsem upekla husu, vypili jsme dobré víno no a ráno jsem se opět probudila. Pokud bude někdy konec světa, bude to pro ostatní světy obrovský přínos, člověk se nějak nepovedl a jsem pro další pokus.

Liduš, další pokus udělejme za týden. Přijdu na tu husu a to vínko.
Ani se nebudu chtít ráno vzbudit...
lidus*

Hejkálku, husy došly ale další pokus chystám na příští rok v tuto dobu (pokud budu živa).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]