Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Zajímá mě váš názor, napište mi prosím, jak byste vyložili tuto část snu, nezávisle na tom, komu se zdála. Prostě jak byste si to vyložili, když by se to zdálo vám, či vašemu kamarádovi.
Je to prosté. Šla jsem ulicemi, které měly mírné naklonění, šla jsem tedy do takového menšího kopce. Docela pomalu, kolem byla auta, paneláky, bylo docela šero, prostě podzimní podvečer. Najednou jsem stála na "vrcholu" té ulice, na tom kopci, ale už to nybl mírný kopec, ale kopec nakloněn pod úhlem asi 80° a já koukala dolů, zakláněla jsem se, abych nesjela dolů po zadku a nakonec tu ulici sešla, docela rychle, bez úrazu.
Budu ráda za váš výklad, hodně se tím zabývám a každý den mám jasno v tom, co se mi zdálo a co to znamenalo, ale dnes jsem trochu zmatená. Vím, že když bych šla do takového kopce (který by asi nebylo reálné normálně vyjít) nahoru, tak by to znamenalo, že si za něčím jdu, ale jde to hodně stěží, pomalu atd...
Děkuji všem, co mi pomohou! Krásný večer
Já myslím, že seiózní diskuze o výkladu snů není možná, protože nám to během spánku podsunuje podvědomí. To je závislé jen na tom, co jste sama zažila, chtěla zažít, na vašich touhách, nebo obavách. Někdy je to hodně fantaskní, ale vždy jsem našel spojitost s výše popsaným. Takže nehledejte výklad u cizích osob, zkuste si to spojit se sebou. Myslím, že odpověď najdete, i když nebude logická.
No, myslím, že jste zapomněla na jednu důležitou věc a to jaké jste během konkrétních situací měla pocity. Jestli se vám šlo těžko nebo lehounce a zvesela.
Mě se totiž v dospívání často zdálo, že létám a byla to pro mne noční můra, protože mám strach z výšek.
Až se zamyslíte nad pocity jednotlivých částí snu, tak věřím, že i lépe jeho význam pochopíte. Sama jsem se v rámci psychoterapie zúčastnila sezení pro výzkum výkladu snu. Sezení ale fungovalo spíše tak, že terapeut mluvil minimálně a jen mne chytrými poznámkami nasměroval k tomu, že jsem na vše "přišla sama". Vzpomínám si, že jsem měla vedle postele nachystaný blok, kam jsem ihned po snu zapisovala nejprve podrobný popis a pak pocity z něj. To se má dělat dlouhodobě. Já přišla na to, že se mi ukazuje pořád to samé jen pokaždé v jiné situaci.
Přeji úspěšné rozklíčování vašeho snu
K výkladu bych potřeboval znát vaše pocity. To je jak kdybyste přišla k psychologovi a mluvila o všem možném jen ne o vašich pocitech. Obecně bych vám mohl říct co to znamená, ale obecně vám to bude k ničemu. Pokud chcete znát můj nezávislý výklad, tak napište své pocity. Odpovědi výše jsem nečetl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.