Nejste přihlášen/a.
Zdravím,chtěl bych pěstovat konopí pro lékařské učely.Neví někdo nahodu o nějakych stránkách,kde bych získal další informace..díky moc
Vlk se nažral a koza zůstala celá. Šokovalo mě, že konopí pro léčebné účely bude stát nemocného za měsíc cca 10 000kč, Mám RS, ID 9 200kč. Že je konopí dobré na mojí nemoc to vím už dlouhá léta ale na to abych si ho legálně koupila vážně nemám a tak pro mě se vlastně nezmění nic a bude to dál pomoz si každý jak umíš. Na vaši otázku, pěstovat v ČR údajně bude možné od r. 2015 a pouze ten kdo získá licenci na 5 let., výpěstky se budou prodávat za stanovenou cenu pouze státem určenému subjektu a jejich prodej osobám bude i nadále trestný.
doplněno 31.01.13 09:07:jabrako- na stránkách Rosky je, že konopí bude vydávané na elektronický předpis a ZP na některé diagnozy bude připlácet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.