Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dnešní legalizace konopí - více informací

Od: aeiou odpovědí: 4 změna:

Zdravím,chtěl bych pěstovat konopí pro lékařské učely.Neví někdo nahodu o nějakych stránkách,kde bych získal další informace..díky moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

zde si to dobře přečti - nebude jen tak si ho sám pěstovat - zatím to nebude legální

legalizace.cz/...

astar*
hodnocení

0x

O žádnou legalizaci nejde, pro běžného "spotřebitele" se nemění vůbec nic. Pokud trpíš nemocí, u které je možnost léčby marihuanou, lékař ti ji může předepsat.

jabraka*
hodnocení

0x

Konopí bude k dispozici jen v lékárnách na lékařský předpis.Bude zásadně z dovozu a nebude k němu přispívat pojišťovna.V budoucnu se sice počítá s pěstováním u nás,ale k tomu bude určena konkrétní,licencovaná firma.S velmi tvrdou kontrolou státu.

JABRAKA

lidus*
hodnocení

0x

Vlk se nažral a koza zůstala celá. Šokovalo mě, že konopí pro léčebné účely bude stát nemocného za měsíc cca 10 000kč, Mám RS, ID 9 200kč. Že je konopí dobré na mojí nemoc to vím už dlouhá léta ale na to abych si ho legálně koupila vážně nemám a tak pro mě se vlastně nezmění nic a bude to dál pomoz si každý jak umíš. Na vaši otázku, pěstovat v ČR údajně bude možné od r. 2015 a pouze ten kdo získá licenci na 5 let., výpěstky se budou prodávat za stanovenou cenu pouze státem určenému subjektu a jejich prodej osobám bude i nadále trestný.

doplněno 31.01.13 09:07:

jabrako- na stránkách Rosky je, že konopí bude vydávané na elektronický předpis a ZP na některé diagnozy bude připlácet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]