Žádní vyvolávači duchů neexistují. Všichni jsou to jen šarlatáni. Podívejte se na film o Harrym Houdini. Zemřela mu milovaná matka a také hledal někoho, kdo mu s ní zprostředkuje kontakt. Nikoho takového nenašel a vždy odhalil podvod, za což ho slavní vyvolávači duchů a pod. nenáviděli. Byl proslavený tím, že podobné šarlatány nenáviděl. Zahrají Vám divadlo a pokud budete věřit, možná Vám to pomůže, ale nikdo ducha nevyvolá. Smířit se se smrtí blízkého člověka je velmi těžké, ale čím více se v tom budete babrat a probírat se tím, tím hůře se Vám půjde dál. Osud člověku přichystal různé křivdy, nikdy nezapomenete, ale naučíte se s tím žít..
sebod*
Už jednou jsem Vám psala.at mi napíšete do vnitřní pošty.
rustyxxm*
Nevim do jake vnitrni posty.
Upozornění od sys ladinpraha 13. 09. 2015 11:48:09
V mobilni verzi na strance dole -posta. V PC na oranzove liste - Vnitrni posta.
Nahoře na této stránce je oranžová lišta a na ní je tlačítko Vnitřní pošta. Na to kliknete, pak na Napsat nový vzkaz, do komu napíšete sebod a pošlete sebodce vzkaz.Až Vám odpoví, budete mít nadpis Vnitřní pošta podtržený a můžete si přečíst odpověď. Vnitřní poštu vidíte jen Vy a ten, komu píšete.
Mám za sebou kurz praktického šamanismu, takže teoreticky bych měl umět kontaktovat ducha (pokud už neodešel tam, kam duchové odcházejí), ale dělat to nebudu (ne proto, že bych se duchů bál, ale každá takováhle činnost musí mít dostatečný důvod).
Druhá věc je, že s duchy je sice možné hovořit, ale není možné předávat informace. Takže kam dědeček zakopal to zlato, to se nedozvíte.
doplněno 13.09.15 13:31:
Tak jak jsem říkal, musí k tomu být důvod. Pokud duch zůstává na tomto světě a nemá se k odchodu, nějak se projevuje, "straší" nebo tak něco, je to důvod mu pomoct a odvést ho. Děje se něco takového? Nebo si chcete jenom popovídat? A bude si chtít povídat duch s váma?
rustyxxm*
Tak to nam asi nepomuzete.Jo kazdy je machr,jak to dokaze,ale aby druhymu pomohl,tak radsi napise ze to delat nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.