Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti se stánkama made-in-china.com,jak to funguje,cena dopravy,clo,jak se obědnáva zboži atd.moc dík za odpovědi.
inchina.cz/... Nevím jak štíreček dospěl k názoru, že clo se neplatí, zde máte stránky kde je to srozumitelně vysvětleno.
doplněno 01.02.13 09:05:Na celní správě nesedí idioti. Dcera objednává zboží asi 5x do roka a ještě se nestalo, že by balík nebyl proclen.
Ja to ted hledat nebudu, ale tusim ze CLO se pocita z kazde dovezene veci mimo EU. Od urcite castky, to ano, ale mnohdy nestaci napsat ani darek. Celnikum se to nemusi zdat a po kontrole clo dopocitaji.
doplněno 31.01.13 21:07:Tak CLO se plati na vyssi cenu nez 150Eur. No, myslel sem mene.
To musí chodit dáárkůů, kolik tam máme kamarádů? Myslím, že celníci nejsou až tak blbí, na dárek nemusí hledět.
doplněno 31.01.13 21:58:poslali ji znovu, nakonec mi došla dvakrát ...
To je možné, i z Anglie.
Štírečku já se nechci hádat ale vím jistě, že clo platí. Objednává zboží vždy cca za 25 000kč, nekupuje jednu věc kdy snad se dá cena s prodejcem dohodnout aby nepřesáhla 150eur. Balík platí převodem a máte pravdu prodejce ve většině případů neúčtuje balné, poštovné ale clo je vždycky vyměřené a platí ho na poště při převzetí balíku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.