Nejste přihlášen/a.
Proč řidiči v silných autech VW AUDI BMW jsou tak důležití a mají nos nahoru?oni jsou něco víc?oni mají víc koleček na autech než my?nebo mají o kolečko víc?
Proč? Zavidíš jim máš trabanta? Pokud jede za mnou spěchač s jakýmkoliv autem uhnu - bliknu pravým a jeď. Znám plno dementů se silnýma autama a dementů se slabými auty, je to tak půl na půl, takže mi nevadí, vadí mi ovšem když někoho nevinného sejme, ale to se stane i kloboučníkům, opatrným a já nevím komu...Je to jako s nehodama - 25 % nehod zaviní opilý řidiči, ale těch dalších 75% zaviní uplně střízliví řidiči / nejezdí ti nažraní lépe? / holt to je statistika a každý si ji ohne jak mu vyhovuje.
Dobrý den. Mají o kolečko více - možná rezervu v kufru. Jinak taky nechápu jejich chování, jestli narážíte na evidentní nadutost ridičů jmenovaných značek. Asi mají dojem, že si to mohou dovolit, protože na to mají... Ale tak to bylo vždycky, ne? Ti, co šli pěšky, byli pro posměch těch, co se vezli na koni, v kočáře... Tak se nedivte, že je tomu i v dnešní době moderních technologií.
Lada1, tak si takové auto kup taky a uvidíš, jestli se staneš důležitým a budeš mít nos nahoru, nebo ne... jestli na to nemáš, tak se aspoň zkus stát služebním řidičem takového auta, abys viděl. A hlavně, nezáviď tolik a buď rád za to, co máš a věz, že každý má své starosti, ten v malém, stejně jako ten v silném autě .
Kupuje si je určitá sorta lidí, v ČR často arogantní nadlidi co se považují za něco víc než "plebs"... Ale třeba v Německu to neplatí a tam v nich jezdí až na vyjímky pohodáři a slušňáci..
Zdravím, jako "pohraničník" bych o frajírcích v těchto autech mohla napsat román. Ve zkratce - ano, pokud kolem mě prosviští hovado ve stopadesáti a do protivky se řítí kamion, zpravidla je to to auto jmenované značky, případně oktávka apod.
Nesouhlasím s tím, že rakušáci a němci jezdí v silných autech hezky a podle předpisů, protože hodně výše zmíněných hovad má označení země D nebo A.
To je další zajímavost - němčour přejede co ČR a je z něj prase. Stejně tak CZ hovado, jak přejede do D tak zkrotne a je z něj slušňáček.
Ale většina Němců i v ČR jezdí slušně, skoro až zbytečně pomalu a opatrně. Ty hovada jsou jen víc nápadný. Taky spousta těch s D nebo A značkou budou češi nebo Poláci co v D nebo A pracujou.
Ahoj. Je to problém. Třeba já jsem ,,silný,, i kdybych tlačil kárku. Budu muset krapet zeslábnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.