Nejste přihlášen/a.
Letos na zkoušku jsem zasela darovaná semena, ale jen jedna sazenice. A toto vyrostlo.
doplněno 01.09.15 09:54:Omlouvám se,ale vložila jsem to do špatné rubriky.Chtěla jsem to vložit do rostlin.
Táta jednou dostal od Řeka, ten prý je dostal odněkud z Ameriky, pár semínek. Vzešla všechna a rajčata všechna měla od 20ti do 60ti dkg. Uvnitř, na řezu bylo samo maso, málo vody a skoro žádná semínka. V chuti byla dost nasládlá. Vypadala tak nějak jako vaše. Máte je úžasné. Je to krásný pocit, když si je, teplé, voňavé, člověk v teplém večeru nese v košíku nebo kyblíku domů. Že?
Hombuckere, škoda, že jste tak daleko. Přišla bych si a hned před skleníkem bych se s chutí do jednoho zakousla. (A postříkala si halenku )
Bezva recept: 1 kg rajčat, 20 dkg česnek, 7 dkg soli. Namlít nebo rozmixovat, do skleniček. Pod maso, na topínku, na pizzu. Při menším množství dodržet poměry surovin. Já jsem to vyráběla ze třetiny a měla jsem to ve sklenici ve dveřích lednice, bez starilizace. Skvělé!
Ahoj. Fotkou se pochlubit nemůžu, nějak mi to nejde vložit. Ale konečně se mi v tom skleníku začaly plody dobarvovat. Mám podobné druhy, jako má Gita mimo talířek. Roznáším tu úrodu ze 40ti rostlin po spřátelených sousedech.
Ale zeptám se. Jak vám chutná čerstve utržený a ohřátý rajče. V posledních dnech bývá přez den ve skleníku i 35 st. C.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.