Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pochlubte se rajčaty

Od: gita65 odpovědí: 3 změna:

Letos na zkoušku jsem zasela darovaná semena, ale jen jedna sazenice. A toto vyrostlo.

doplněno 01.09.15 09:54:

Omlouvám se,ale vložila jsem to do špatné rubriky.Chtěla jsem to vložit do rostlin.

Pochlubte se rajčaty

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Mám po dlouhé době úspěšný rok, letos jen malé odrůdy. :) příští rok chci i něco většího.
Pochlubte se rajčaty #2

hodnocení

0x

Táta jednou dostal od Řeka, ten prý je dostal odněkud z Ameriky, pár semínek. Vzešla všechna a rajčata všechna měla od 20ti do 60ti dkg. Uvnitř, na řezu bylo samo maso, málo vody a skoro žádná semínka. V chuti byla dost nasládlá. Vypadala tak nějak jako vaše. Máte je úžasné. *hej*Je to krásný pocit, když si je, teplé, voňavé, člověk v teplém večeru nese v košíku nebo kyblíku domů. Že?

doplněno 02.09.15 07:06:

Hombuckere, škoda, že jste tak daleko. Přišla bych si a hned před skleníkem bych se s chutí do jednoho zakousla. (A postříkala si halenku :-D)

Bezva recept: 1 kg rajčat, 20 dkg česnek, 7 dkg soli. Namlít nebo rozmixovat, do skleniček. Pod maso, na topínku, na pizzu. Při menším množství dodržet poměry surovin. Já jsem to vyráběla ze třetiny a měla jsem to ve sklenici ve dveřích lednice, bez starilizace. Skvělé!

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Fotkou se pochlubit nemůžu, nějak mi to nejde vložit. Ale konečně se mi v tom skleníku začaly plody dobarvovat. Mám podobné druhy, jako má Gita mimo talířek. Roznáším tu úrodu ze 40ti rostlin po spřátelených sousedech.

Ale zeptám se. Jak vám chutná čerstve utržený a ohřátý rajče. V posledních dnech bývá přez den ve skleníku i 35 st. C.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]