Nejste přihlášen/a.
A lehčí.
Přítele stříhám nakrátko sama na dvorku, nebo koupelně. Podle potřeby, dost mě to baví. I pánský střih u kadeřníka je dnes drahý.
Nyní chodím čtyřikrát ročně na sestřih a vyfoukat, ale protože budu muset šetřit, tak to omezím na dvakrát - třikrát ročně.
Ve starším věku už tak rychle vlasy nerostou.
To co mi přečnívá a ofinu si zastřihávám také sama. Je štěstí, že se nemusím barvit, pořád mám pěknou hnědou barvu, občas najdu jeden štříbrný vlas, tak jde ven.
když šetřím na jídle, mám hlad
když šetřím na pití, mám žízeň
šetřím na holiči - mám strojek za pár set a posledních 10 let se stříhám sám (manželka mne dodělá ) Takže při dnešní ceně 65,-Kč za oholení hlavy strojkem za 5 minut - ušetřím i 800,- ročně
Chodím tak dvakrát do roka, pokaždé jinam a strašně nerada, ne kvůli penězům, ráda zaplatím, když budu vypadat dobře, jenže
najít dobrou kadeřnici se mi nepodařilo. Nejradší mám ty co se na člověka ani nepodívaj, namočej hlavu a stříhaj si to podle
sebe, hlavně, že se žádná nezapomene zeptat - chcete tužidlo?, chcete nalakovat? netužím a nelakuji děkuji, chci jen pěkný sestřih.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.