Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak často chodíte do kadernictvi?

Od: andri* odpovědí: 10 změna:
Dobry den.Chodite casto?nebo jen kdyz uz je to potreba?Co foukana,melir,preliv,nebo uces na párty,spolecenskou udalost?Chodite si delat taky?Nebo samo doma?
Chlapi,mate doma strojek nebo se strihate taky u holice?
Proc ma clovek poté pocit ze je svěží?Jako novy?
Dekuji.
doplněno 23.08.15 20:55: Jsem s dcerou objednana v týdnu.Ja po 3letech a dcera po roce.Uz mame hlavu jak tarzani.Me zastrihavala sousedka,ale odstehovala jsem se a cas na me uz nema.Barvim se jednou za dva mesice.
Jinak pritel ma strojek.takze se bere sám.
Mam vlasy do pul zad.huste a vlnite.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

0x

A lehčí.

Přítele stříhám nakrátko sama na dvorku, nebo koupelně. Podle potřeby, dost mě to baví. I pánský střih u kadeřníka je dnes drahý.

Nyní chodím čtyřikrát ročně na sestřih a vyfoukat, ale protože budu muset šetřit, tak to omezím na dvakrát - třikrát ročně.

Ve starším věku už tak rychle vlasy nerostou.

To co mi přečnívá a ofinu si zastřihávám také sama. Je štěstí, že se nemusím barvit, pořád mám pěknou hnědou barvu, občas najdu jeden štříbrný vlas, tak jde ven.

radkapod*
hodnocení

0x

Já chodím 1x za 1/4roku na střih a zrovna si nechám dát barvu. Jinak barvím doma každý měsíc...kdybych na to ovšem měla, tak chodím každý měsíc.

eulalie*
hodnocení

0x

Nechodím do kadeřnictví. Někde ušetřit musím, tak holt šetřím na sobě.

hodnocení

0x

když šetřím na jídle, mám hlad

když šetřím na pití, mám žízeň

šetřím na holiči - mám strojek za pár set a posledních 10 let se stříhám sám (manželka mne dodělá :) ) Takže při dnešní ceně 65,-Kč za oholení hlavy strojkem za 5 minut - ušetřím i 800,- ročně

agaxy
hodnocení

0x

já si to dělám doma sama. na ty jejich ceny nejsem zvědavá...4 stovky za 10 minut...většinou jsou to podvodníci:)

sasdax*
hodnocení

0x

Chodím jednou měsíčně ke kadeřnici. Pak už jsem přerostlý.

rybana

Chodím tak dvakrát do roka, pokaždé jinam a strašně nerada, ne kvůli penězům, ráda zaplatím, když budu vypadat dobře, jenže

najít dobrou kadeřnici se mi nepodařilo. Nejradší mám ty co se na člověka ani nepodívaj, namočej hlavu a stříhaj si to podle

sebe, hlavně, že se žádná nezapomene zeptat - chcete tužidlo?, chcete nalakovat? netužím a nelakuji děkuji, chci jen pěkný sestřih.

rtherherh
hodnocení

0x

Teď mám vlasy sestříhaný do roviny, a to si dělám sama, je to hned hotový.

Přijde mi, že snaha kadeřnic vytvořit účes většinou končí tak, že jsem oškubaná jako kuře.

mohajkova*
hodnocení

0x

dvakrát ročně, já to mám rada :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]