Nejste přihlášen/a.
Pokud kojí, tak dělá dobře. Kojení prospívá a chrání, takže kojit a kouřit je menší zlo než nekojit a kouřit.
Uvádí se, že do 5 cigaret za den je obsah škodlivin v mléce zanedbatelný. Kouřit by se nemělo před kojením, ale až po něm (aby se ten humus měl čas do příštího kojení zmetabolizovat). Samozřejmě že nejlepší je nekouřit vůbec, ale chápu, že někdo si to holt odpustit nedokáže.
No nemyslete si, jak známo nikotin a těch dalších několik tisíc škodlivých látek, co cigaterový kouř obsahuje, má kuřák v kůži a kůží se do těla látky lehce vstřebávají. Takže kdykoliv, když dceru pohladíte, vezmete jí za ruku, dáte jí pusu, ona to svinsto z vás vstřebá.
A za mě co s kojící nebo těhotnou kuřačkou? Profackovat z jedné i z druhé strany, ale to by si ostatně zasloužil každý kuřák. Bohužel to nelze, stejně jako lze těžko někomu vyčítat špatný životní styl.
Tuhle jsem stála na zastávce s těhotnou, která po chvíli vytáhla cigáro a začala hulit. Pomyslela jsem si zkus mi v autobusu říct, že tě mám pustit sednout. Když ty nebereš ohledy na svoje dítě, proč bych měla já?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.