Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bojím se lásky

Od: petule* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

Přicházím s tématem, které mě už nějakou dobu trápí. Je to čtyři měsíce, co jsem se svým prvním pritelem. Seznámení bylo úžasné, i uplynulé měsíce s ním. On už přede mnou přítelkyni mel, ta ho opustila, proto je, co se týče vztahů někdy dost skeptický. Občas rekne neco jako, ze ta chemie mezi námi časem vyprcha. Ja mam v ten moment myšlenky hned nekde jinde, ze me chce opustit a ze ho prestanu bavit a najde si jinou. Mozna jsem lehce paranoidní, ale nedokazu si pomoct a zazivam kvuli tomu dost velké úzkosti. Jednoduše se bojim, ze ho ta láska a zamilovanost jednou přejde úplně. Obracím se tedy na vas, jestli mate nekdo podobné vzpomínky, dekuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Ale ta chemie - zamilovanost - mezi vámi opravdu časem vyprchá, takže vás zklamu. Ale řekla bych, že se váš přítel to říká proto, aby se ubezpečil, co vy na to, abyste mu třeba neutekla. Ale nemusíte mít strach, normálně by vás zamilovanost neměla opustit tak brzy. Místo ní pak ale nastupuje něco jiného, pevnějšího, co pár spojuje. Anebo se zamilovanost vytratí zcela a pár se rozchází... třeba se dvěmi dětmi a hypotékou. Přestaňte se bát, ale raději si užívejte chození, protože to první se už nikdy nebude opakovat. Mohou být jiná, taky hezká chození, ale to první je prostě první.

iz*
hodnocení

0x

Je zbytečné bát se lásky, která Vám ublížit nemůže.

Bát byste se měla nepoctivých a neupřímných lidí,

kteří si občas "připravují cestu k rozchodu"...

Je pravda, že "ta chemie" časem vyprchá snad ve všech vztazích. Ještě jsem se ale nesetkala s tím, že by někdo na "to vyprchání" svého partnera připravoval takhle od začátku vztahu. Možná jsem lehce paranoidní i já, ale já bych mu nevěřila. (Kdyby Vás miloval, měl by jiné "starosti".)

Vidím to úplně a naprosto stejně jako Ivzez. Nepříjde mi normální, když na začátku vztahu, místo krásných řečí a ještě krásnějších činů, někdo pokuckává o konci. *sok*

lev*
hodnocení

0x

Také přdám svůj názor.Zamilování je úžasné,plné krásných pocitů a prožitků.Vůbec by mě nenapadlo na začátku mít strach , že skončí. Pravděpodobně asi nevěří, ne bo se boji nevím PROĆ?*srdce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]