Nejste přihlášen/a.
Našel jsem zajímavý článek brno.idnes.cz/... kraj si nechal udělat web za milion korun, tak udělaný web má hodnotu asi tak 20 000 Kč. Zase jsou to peníze z našich kapes.
Tak i takhle vypadá korupce. Někdo zadal práci tomu, komu za A) dluží laskavost, B) kdo se s ním rozdělí o peníze, které jsou navíc, C) tomu, kdo přihraje zase kšeft jemu nebo jemu zpřízněné duši. Je to smutný příběh. Z přesně stejných důvodů máme silnice nejdražší na světě. Já na bráchu, brácha na mně.
Čemu se divíte, od 89 je to tu běžné a korupce jen bují, ne žeby předtím nebyla, jen se nekradlo až tak okatě a s posvěcením státu.
Psalo. V každých novinách v ,,Černé kronice" Poměrně dost podrobně.Třeba Důstojník Šejna podvod s jetelovým semenem,Syn prezidenta Novotného nákup nějakého foťáku na státní utraty to si jen tak mlhavě vzpomínám. Vy jste v té době nežil tak to nevíte.Ve škole Vám to neřekli.
Stejně nepřesvědčíš. To je jen vymydlená hlava dnešními médií. Musí si soudruh ověřit fakta a né jenom spekulovat.
Ahoj. A pak se nabízí otázka. Jak moc vám vadí, že se tohodle kšeftování nemůžete zúčastnit? Že vás nikdo k tomu lizu nepozve taky. Šli byste do toho?
doplněno 19.08.15 20:31:Ahoj Ju. Asi máš pravdu. Vzpomínám, že jsem byl před lety na jednom grilování. Když už byli všichni nějak ovlivněni, tak tam padla otázka. Od jaké částky, by někdo už šel do nějaké té nezákonné lumpárničky? Od které by se vyplatilo takhle zariskovat? Už si fakt nepamatuji, jakou tam někdo plácnul částku. Jaká částka, by se asi ,,mohla,, ještě vyplatit? Nekunýrujte. Je to jen otázka.
normální člověk by to toho asi nešel, ti co do toho jdou jsou prověření kamarádi a známí kteří jsou si navzájem zavázaní podobnými kšeftíky - tam už nejde říct do toho nejdu! Tam když se cukne tak člověk v jejich očích strácí kredit a už nedosáhne na dotace, státní zakázky a podobné jiné dárky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.