Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těšíte se na příští týden a ochlazení?!

Od: iceman007* odpovědí: 31 změna:

Já jo a strašně, teploty okolo 33 a 35 jsou k nevydržení. Naštěstí celý příští týden má být okolo 24 stupňů, takže pohoda, byl bych raději kdyby se ochladilo na 15 stupňů. Jste mi v minulé diskuzi psali, že léto milujete, že máte rádi horko aspoň většina z vás to psala. Já vedra přímo nesnáším pro mě ideální teplota je 15 - 20 stupňů.

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Ano, těším se na takové teploty. A i pro mě je ideální teplota okolo 20 stupňů Celsiových nad nulou. A myslíte si, že ochlazení skutečně přijde? Já už ničemu nevěřím. Pořád někdo slibuje déšť. A kde nic, tu nic. Dneska spadlo u nás asi deset kapek.

cesmina*
hodnocení

0x

Těšit se raději nebudu co když jim předpověď nevyjde.Jestli ale jo budu ráda jak blecha v kožíšku .Hlavně ať prší aspoň týden.

hm*
hodnocení

0x

30 nebo 25, hlavně ať už zaprší. Za posledních 30 dnů tu spadly celkem 3 mm vody, slunce svítí, všechno je vyschlé na troud a ledacos už pochcípalo. Jen doufám, že teď nepřiletěj nějaký bláznivý bouře.

zzzlatokopka*
hodnocení

0x

Já těm meteorologům moc nevěřím, že se příští týden ochladí slibují už druhý měsíc, a vždy to zase o týden odloží:( Kartáři:(

Takže netěším se, pač nevěřím, že jim to výjde :(

junkers*
hodnocení

0x

Tropy prý mají vydržet až do vánoc, a pak se má začít pozvolna oteplovat ... :-D

Né, to je jen vtip z novinek.cz.

karelb*
hodnocení

0x

Hlavně by mohlo zapršet. Pokud bude sem tam pršet, tak teplota dejme tomu 29-33 úplný ideál. Třeba od začátku června do konce září. Pokud by ale mělo být další měsíc 20, tak to radši toto. :)

iceman007*
hodnocení

Tak to tě nepotěším, příští týden se mají teploty pohybovat okolo 23 - 24 stupňů, jo a v úterý má být 17 stupňů, díval jsem se totiž jak bude na Moravě, jsem z Moravy, takže těchto veder už mám plné zuby, léto je sice fajn, ale maximálně do 28 stupňů, pokud je 35 a více je to k nevydržení. No já jen, že mám od 7. září 2 týdny dovolenou, takže doufám, že ty teploty budou okolo 22 - 25 stupňů, tropy fakt nesnáším!

filipino28391
hodnocení

0x

já sem taky spokojenej když je do ťech 20 a sem tam zaprší .. občas je pěkný mít 30 ale jen pár dní, max tejden a pak zase na chvilku 20 né jako teď, že je mněsíc 30 stupňú a nezpadne ani kapka ...

osel59
hodnocení

0x

Ne, netěším se, mám vedro rád. Doma vůbec nejsem, v práci to musím vydržet a odpoledne u vody, večer na zahradě nebo na pivě. Den už se krátí, ale stále je vidět ráno i večer a hlavně - neřeším oblečení, stále polonahej. Vláha je ale třeba. Zalévám jak blázen a není to nic platné. Ať sprchne, něce naprší a zas se oteplí. Jábych to mohl mít celý rok, jen krátké přestávky - něco udělat a nakoupit. Když si představím 15 stupňů, mám husinu a zahájím topnou sezonu, obleču se a zazimuju motorku, zalezu do kutlochu a bude stereotyp. A to nechci. V létě to žije.

buss
hodnocení

0x

Zásadně NE, netěším, v létě má být teplo. Že to nesnásíš je jen a jen tvůj problém! Chci teplo!. Co budeš psát v zimě?

eulalie*

Bussi, vy určitě pocházíte z té části ČR, kde je příroda plná vláhy, nestrádá, po vodních tocích nezbylo jen to koryto a půda není suchem popraskaná a vegetrace uvadlá. To vám závidím, jste šťastný muž. Ano, v létě má být teplo. Ale ne tropy trvající nepřetržitě měsíc a déle. A určitě nemá být v létě extrémní sucho.

doplněno 15.08.15 09:04:

Inzynýrko *smich*. Tak to tomu fakt odpovídá.

Slyšela jsem názor, že to už není počasí, ale demoverze krematoria.

buss

No a co se tak narodit třeba v Africe?

eulalie*

Pokud byste se, Bussi, narodil v Africe, je jasné, že byste byl na takové to suché horko tropické zvyklý a teplotu okolo dvaceti stupňů byste považoval za pořádnou zimu. Naopak byste asi nemile v Africe nesl, kdyby v kusu měsíc sněžilo..., a to by byla obdoba těch našich veder. Tož tak. Jo a nohy máte hezké, jestli ty ve vodě jsou vaše. Když bude horko pokračovat, tak ani ty nohy ve vodě za chvíli nesmočíte, jelikož žádná nebude. Anebo bude, ale na příděl.:)

Bussi,moc pěkné nohy :-D

au1
hodnocení

0x
Neskutecne se tesim, uz aby to bylo. Tyhle vedra co uz trvaj mesic v kuse jsou priserny, nechapu jak to muze vubec nekdo povazovat za pekny leto, pokud neni arab z pouste.

hodnocení

0x

Dívám se na fotky se sněhem, pouštím si Nohavicu s jeho Ladovskou zimou a stejně si nemohu vzpomenout, jak to je, když se člověk drkotá zimou. Když je promrzlý do morku kostí. Tak si říkám, že se možná pletu, že sníh ani nebyva! Hepry hepry, ani beztak nebyva! Bohapusta sci-fi!

hodnocení

0x

Já vzpomínám na leden

Těšíte se na příští týden a ochlazení?! #2

hodnocení

0x

ONO před zimou se ochráníš,ale před těmi tropy nikoliv

hodnocení

0x

jupííííííí u nás konečně pršííííííí *ua*nový bydžov, královéhradecko *ua*

Kolem 14. hodiny zabouřilo někde poblíž. Vyskočila jsem posbírat prádlo, ale zbytečný poplach. *plac*Zamračeno, tma jako pozdě večer, parno, nedýchatelno, sucho, bez kapky vody *plac*

hm*

U nás taky pršelo. Ale přesně tak, jak se mi to nelíbí. Najednou šplách, prudkej slejvák, voda lítala přes okapy, chybělo nepatrně a měli jsme ji ve sklepě a konec. Celkem lilo, odhadem, tak 4 minuty a ani se nezalilo (pod stromy nekáplo), zato už jsme mohli mít vyplavený sklep. Takže budu dneska asi zase zalejvat.

soucítím s vámi, takovej slejvák je naprd, ne-li na průšvih... u nás už aspoň 10 minut úplně běžný, normální déšť, díkybohu za něj, aspoň hodinu kdyby vydržel, tak *pusa*

doplněno 15.08.15 19:21:

byl z toho lehký déšť asi 20 min, ale poznat to není... v sudu vody nepřibylo, asi se to stihlo hned i vypařit... achjo *plac*

junkers*
hodnocení

0x

Nezapomenu na tvrzení madam Honsové někdy v půlce července, že tropy se už do konce prázdnin nevrátí.

doplněno 15.08.15 22:01:

zkraceno.cz/...

hm*

Ale Honsová přece není meteoroložka. Nebo se pletu? Resp. možná něco takového vystudovala nebo se tomu věnuje, ale nepracuje v ČHMÚ. Pracuje pro Meteopress, ne? Odkud získává data pro své předpovědi a na základě čeho vlastně předpovídá, těžko říct.

Meteopress a ČHMÚ se nemají rádi. ČHMÚ o Meteopressu tvrdí, že se výzkumu počasí nevěnují, předpovědi si jednoduše vymýšlejí a proto se velmi často mýlí a veřejnost pak nadává na meteorology. A Meteopress zase tvrdí, že kdyby ČHMÚ "pracoval pro veřejnost" a informoval ji odpovídajícím způsobem, nemusely by vůbec vznikat další organizace, které tuto informační práci musejí vykonávat.

Nebo tak nějak. :)

pecz
hodnocení

0x

Rozhodně ano! I těch 24 je na mě dost. Mě vyhovuje tak 22-16°C

hodnocení

0x

Mám ráda teploty okolo 25 stupňů. Vedra nemusím, ale zdravotní problémy mi nepůsobí. Teploty pod 20 st.mi působí zdravotní problémy. Z tohoto důvodu chladno nemusím. Na druhou stranu se ráda oblékám víc než míň, proto bych ochlazení uvítala.

jofa*

Tak jak příznivci odhlazení. Dobrý ne? Venku 16°C u rybníka na dece pohoda. Ještě takhle dva dny a budem doma topit.

eulalie*

Dobrý den. No řekněme si, že milovníci tepla si už užívali více než dost. Nyní je řada na nás, co tropické hice nemilujeme. Každý si chce přihřát svoji polívčičku.

lidus*
hodnocení

0x

Hlásím 25C a od rána prší a prší.

72mona3*

Vysočina - Hlásím 18 0C a vytrvalý déšť polevil zhruba před hodinou. Mona

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]