Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Průzkum: 5 velkých otázek ohledně nevěry

Od: pete* odpovědí: 8 změna:

Napadlo mě položit pár otázek ohledně tématu nevěra. Jak to asi ve skutečnosti je z pohledu žen? Jaké to je, když žijete pořád se stejným mužem řadu let? Když se milujete pořád s tím samým? Chtěli jste to někdy změnit? Zkusit něco jiného? Nebo zkoušet něco jiného častěji třeba proto, že Vás už tolik nepřitahuje, nebo nemá o milování zájem a stává se z toho spíše povinnost, než prožitek? Prosím odpovídejte ANONYMNĚ. Jde o průzkum, ne o přiznání. Sestavil jsem několik naprosto jednoduchých otázek a budu vděčný, za Vaše upřímné odpovědi :) .

1) Byla jste někdy příteli/manželovi nevěrná?

2) V jaké fázi vztahu? (Jestli už z počátku a pak už ne, nebo spíše v pozdější fázi,...tzn. po letech...)

3) Kolikrát?

4) Jaké to bylo poprvé? ( Jak k tomu došlo? Vaše pocity?)

5) Litujete toho? Řeknete příteli/manželovi o tom?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zdá se, že Vaše otázka nevyvolala velký zájem a hromadná přiznání žen. Myslím, že to byl sexuolog Plzák, který říkal, že dle statistiky jsou více nevěrní muži, než ženy. Ovšem, on z toho vyvodil závěr, že ženy lžou i sexuologům. Patrně se pokoušíte o nemožné. Zdravím!

lm®

Jestli to nebude tím,že ač rádoby anonymní internet vůbec není anonymní..vše jde dohledat,tak co by se kdo k čemukoli přiznával ;)a proč taky,že?*vtip*

*smich* *palec*

doplněno 10.08.15 10:43:

No, já bych jen dodala - nikdy neříkej nikdy... Navíc pochybuji, že kdo tu je registrovaný, odpoví "anonymně", protože např. sys a admin, dokáží dle x věcí poznat, o kterého registrovaného rádce jde *smich* i když použije anonymní nick a pár se jich tu zná osobně, co jsem si tak stihla všimnout ;)

lidus*
hodnocení

0x

Ne nikdy ale doktor Plzák říkal zapírat, zapírat, zapírat a můj muž řekl, že pokud bych ho přistihla s milenkou, přesvědčil by mě, že se ji udělalo špatně a proto ji svlékl a dává ji umělé dýchání. Mezi námi, milenky a milenci se domů nevodí, to je základ, jednoduše řeknete mám práci, pracovní poradu... a chytrý partner se víc neptá. Jo a nějak jste nám zapoměl tu anketu zodpovědět vy sám.

pete*
hodnocení

Děkuji všem za podlomení vážnosti otázky, každý, kdo si bude nyní číst Vaše komenty, bude jako ovce odpovídat podobně. Nicméně otázka stále trvá a myslím, že se jedná právě o docela zajímavé téma. Anonymní odpovědi jsou, vzhledem k tomu, že nick si každý může vymyslet, jaký chce (ani já neuvedl své jméno). A co se týče mé odpovědi, která je požadována, mohu s klidným svědomím říct, že jsem nikdy nevěrný nebyl a ani nebudu. Bylo by ubohé, kdyby průzkum nevěry dělal někdo nevěrný...asi jako by se ptal vrah, jestli ostatní taky někoho nezabili... :D nebo psycholog, který by byl sám blázen,,,, trošku absurdní. Vsázím na to, že existují lidé, kteří jsou schopní se o to otevřeně podělit, aniž by někdo věděl o koho jde. Vypovídat se někam, kde si to může každý přečíst a jediné co uvidí bude smyšlený nick. Stále doufám, že jsem se nemýlil a někdo tu své odpovědi nechá...

iz*

Vyptávat se na soukromí cizích lidí podle mne není dobrý nápad.

Obzvláště, když víte (alespoň byste měl vědět), že v internetu nikdo není

anonymně (vymyšlená přezdívka nic neznamená, každý je dohledatelný).

jentak*
hodnocení

0x

Vy, kteří tu tvrdíte cosi o dohledatelnosti anonymního přispěvatele adminem a syslíky, jim nedáváte moc dobré vysvědčení. To jim až tak nevěříte?

A sám odpovídat nebudu. Zatím. Otázka je mířena na ženy a já jsem chlap, resp. ráno na WC jsem ještě byl.

Tak např. já jsem to řekla hlavně s nadsázkou, aby bylo jasné, že anonymní není až zase tak úplně anonymní. Jsem si jistá, že admin a syslíci, mají na starosti úplně jiné věci než zjišťovat, zda ten a ten anonymní, tu náhodou není registrovaný. Nenapadlo mě, že se toho někdo hned chytne.. *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]