Nejste přihlášen/a.
Napadlo mě položit pár otázek ohledně tématu nevěra. Jak to asi ve skutečnosti je z pohledu žen? Jaké to je, když žijete pořád se stejným mužem řadu let? Když se milujete pořád s tím samým? Chtěli jste to někdy změnit? Zkusit něco jiného? Nebo zkoušet něco jiného častěji třeba proto, že Vás už tolik nepřitahuje, nebo nemá o milování zájem a stává se z toho spíše povinnost, než prožitek? Prosím odpovídejte ANONYMNĚ. Jde o průzkum, ne o přiznání. Sestavil jsem několik naprosto jednoduchých otázek a budu vděčný, za Vaše upřímné odpovědi .
1) Byla jste někdy příteli/manželovi nevěrná?
2) V jaké fázi vztahu? (Jestli už z počátku a pak už ne, nebo spíše v pozdější fázi,...tzn. po letech...)
3) Kolikrát?
4) Jaké to bylo poprvé? ( Jak k tomu došlo? Vaše pocity?)
5) Litujete toho? Řeknete příteli/manželovi o tom?
Dobrý den, zdá se, že Vaše otázka nevyvolala velký zájem a hromadná přiznání žen. Myslím, že to byl sexuolog Plzák, který říkal, že dle statistiky jsou více nevěrní muži, než ženy. Ovšem, on z toho vyvodil závěr, že ženy lžou i sexuologům. Patrně se pokoušíte o nemožné. Zdravím!
Jestli to nebude tím,že ač rádoby anonymní internet vůbec není anonymní..vše jde dohledat,tak co by se kdo k čemukoli přiznával a proč taky,že?
No, já bych jen dodala - nikdy neříkej nikdy... Navíc pochybuji, že kdo tu je registrovaný, odpoví "anonymně", protože např. sys a admin, dokáží dle x věcí poznat, o kterého registrovaného rádce jde i když použije anonymní nick a pár se jich tu zná osobně, co jsem si tak stihla všimnout
Ne nikdy ale doktor Plzák říkal zapírat, zapírat, zapírat a můj muž řekl, že pokud bych ho přistihla s milenkou, přesvědčil by mě, že se ji udělalo špatně a proto ji svlékl a dává ji umělé dýchání. Mezi námi, milenky a milenci se domů nevodí, to je základ, jednoduše řeknete mám práci, pracovní poradu... a chytrý partner se víc neptá. Jo a nějak jste nám zapoměl tu anketu zodpovědět vy sám.
Děkuji všem za podlomení vážnosti otázky, každý, kdo si bude nyní číst Vaše komenty, bude jako ovce odpovídat podobně. Nicméně otázka stále trvá a myslím, že se jedná právě o docela zajímavé téma. Anonymní odpovědi jsou, vzhledem k tomu, že nick si každý může vymyslet, jaký chce (ani já neuvedl své jméno). A co se týče mé odpovědi, která je požadována, mohu s klidným svědomím říct, že jsem nikdy nevěrný nebyl a ani nebudu. Bylo by ubohé, kdyby průzkum nevěry dělal někdo nevěrný...asi jako by se ptal vrah, jestli ostatní taky někoho nezabili... :D nebo psycholog, který by byl sám blázen,,,, trošku absurdní. Vsázím na to, že existují lidé, kteří jsou schopní se o to otevřeně podělit, aniž by někdo věděl o koho jde. Vypovídat se někam, kde si to může každý přečíst a jediné co uvidí bude smyšlený nick. Stále doufám, že jsem se nemýlil a někdo tu své odpovědi nechá...
Vy, kteří tu tvrdíte cosi o dohledatelnosti anonymního přispěvatele adminem a syslíky, jim nedáváte moc dobré vysvědčení. To jim až tak nevěříte?
A sám odpovídat nebudu. Zatím. Otázka je mířena na ženy a já jsem chlap, resp. ráno na WC jsem ještě byl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.