Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, taky se Vám někdy zdá, že např. jedete na kole, sjedete kopec a pak z toho kola spadnete..? A pak se hned probudíte? Nebo např. že běžíte a spadnete do propasti nebo obrovské jámy? A pak se z toho šoku hned probudíte? Copak to znamená? Zdá se mi to vždycky, když se snažím usnout... prostě najednou usnu, začne se mi zdát toto a pak se hned zase probudím.
Zrovna předevčírem jsem měla tento sen, že jsem běžela (asi jsem sprintovala) a narazila jsem hlavou do zdi
A nejzajímavější je, že mě ta hlava ve skutečnosti bolela.
Je to normální?
Díky, za vysvětlení. ![]()
To, že se vzbudíte znamená to, že vás chrání váš pud sebezáchovy, prostě nikdy neuvidíte svou ssmrt. To nás učili v spychologii...
Já mám horší sny, zdává se mi, že stojím u hořícího auta, tm je celá moje rodina ale já stihnu zachránit jen jednoho ... děs
Mně se o vlastní smrti zdálo minimálně 2x - jednou střelba do hlavy a jednou mě rozstříleli gangsteři (mafiáni).
Celý sen bývá tak krátký a odehrává se tak rychle, že pokud se člověk ve spánku praští, nebo jej třeba něco v posteli tlačí, tak se to dokonale zamotá to děje ve snu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.