Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, taky se Vám někdy zdá, že např. jedete na kole, sjedete kopec a pak z toho kola spadnete..? A pak se hned probudíte? Nebo např. že běžíte a spadnete do propasti nebo obrovské jámy? A pak se z toho šoku hned probudíte? Copak to znamená? Zdá se mi to vždycky, když se snažím usnout... prostě najednou usnu, začne se mi zdát toto a pak se hned zase probudím. Zrovna předevčírem jsem měla tento sen, že jsem běžela (asi jsem sprintovala) a narazila jsem hlavou do zdi
A nejzajímavější je, že mě ta hlava ve skutečnosti bolela.
Je to normální?
Díky, za vysvětlení.
To, že se vzbudíte znamená to, že vás chrání váš pud sebezáchovy, prostě nikdy neuvidíte svou ssmrt. To nás učili v spychologii...
Já mám horší sny, zdává se mi, že stojím u hořícího auta, tm je celá moje rodina ale já stihnu zachránit jen jednoho ... děs
Mně se o vlastní smrti zdálo minimálně 2x - jednou střelba do hlavy a jednou mě rozstříleli gangsteři (mafiáni).
Celý sen bývá tak krátký a odehrává se tak rychle, že pokud se člověk ve spánku praští, nebo jej třeba něco v posteli tlačí, tak se to dokonale zamotá to děje ve snu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.