Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sen, který trvá pár sekund

Od: angee* odpovědí: 15 změna:

Dobrý večer, taky se Vám někdy zdá, že např. jedete na kole, sjedete kopec a pak z toho kola spadnete..? A pak se hned probudíte? Nebo např. že běžíte a spadnete do propasti nebo obrovské jámy? A pak se z toho šoku hned probudíte? Copak to znamená? Zdá se mi to vždycky, když se snažím usnout... prostě najednou usnu, začne se mi zdát toto a pak se hned zase probudím. *nevi* Zrovna předevčírem jsem měla tento sen, že jsem běžela (asi jsem sprintovala) a narazila jsem hlavou do zdi *zed*A nejzajímavější je, že mě ta hlava ve skutečnosti bolela. *bzum* Je to normální? :-D Díky, za vysvětlení. :)

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kokos*
hodnocení

0x

Ano ale neprobudím se hned.

angee*
hodnocení

To je zajímavý *nevi*

fgh
hodnocení

0x

Mě se to kdysi stávalo, ale delší někdy jo a někdy krátké, jednu se mi zdálo že mi někdo dal drápy na ramena, já se s křikem vzbudila a to rameno bolelo, máma si myslí, že mě něco škráblo, před těmi lety nejspíš plyšák... a asi se mi to začalo zdát, k tomu ramenu, nevím

lugel
hodnocení

0x

Taky se mi zdálo, že musím hned na záchod nebo se počůrám a byla to čím dál horší, až jsem se probudil z toho snu tak jsem byl počůraný. Jinak, takové sny většinou znamenají problémy (nevyřešené životní situace atd.), zkuste se podívat do snáře :-D

nutt*
hodnocení

0x
Zdravim,
čas od času se mi zdá když usínám že padám z gauče nebo postele a škubnutím se vzbudim. Jeden čas se mi toto zdávalo velmi pravidelně, přítelkyně ještě třeba nespala a já se takto vzbudil, už mi pak jen říkala "Si zase padal?" :-D
.
Jinak mám rád sny, zdají se mi velmi často a je kolikrát až neuvěřitelné co dokáže můj mozek vytvořit. :-D
.
Hezký den a klidné snění NutT
angee*
hodnocení

Ano, přesně o tohle mi jde! :)

kucharinka*
hodnocení

0x

To, že se vzbudíte znamená to, že vás chrání váš pud sebezáchovy, prostě nikdy neuvidíte svou ssmrt. To nás učili v spychologii...

Já mám horší sny, zdává se mi, že stojím u hořícího auta, tm je celá moje rodina ale já stihnu zachránit jen jednoho ... děs

nutt*
Zdravim Vás kucharinko,
nad Vaší odpovědí jsem se zamyslel a je to vlastně logické že ve snu nevidíte vlastní smrt. Poprvé jsem to slyšel ve film Počátek který je o snění ale není to v něm takto vysvětleno.
.
Hezký den NutT

Mně se o vlastní smrti zdálo minimálně 2x - jednou střelba do hlavy a jednou mě rozstříleli gangsteři (mafiáni).

Mě jednou ve snu někdo honil, pak mi nadběhl a probodl mě. A v jiném snu jsem umřela a padala pomalu do hluboké studny. Vůbec jsem se nebála, bylo to krásné. Věděla jsem, že se uvidím s babičkou.

angee*
hodnocení

Bohužel, to se mi někdy zdá taky :(

hodnocení

0x

Celý sen bývá tak krátký a odehrává se tak rychle, že pokud se člověk ve spánku praští, nebo jej třeba něco v posteli tlačí, tak se to dokonale zamotá to děje ve snu.

hodnocení

0x

Taky mívám čas od času takové lekavé sny. Mívala jsem souseda, malíře pokojů a ten každý večer musel spadnout ze žebříku. Po mnoho let.*vtip*

hodnocení

0x

To bude nejspis spatnou posteli.

angee*
hodnocení

Když spím např. na gauči, tak se mi to taky zdá. *vtip* Myslím, že to bude spíš hlavou. *jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]