Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

:D vtípek :D

Od: styx* odpovědí: 20 změna:

Tohle je už sice starší kousek, ale snad se mezi vámi najde někdo kdo to ještě neviděl.

když jsem to viděl poprvé tak jsem smíchy padal ze židle! ten hošan je mírně to *bzum* asi *smich* *smich*

tak se zasmějte ;)

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kibiky*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
To video už je smazané!
Škoda...
styx*
hodnocení

Nějaká chybka mi rozhodila v odkazu velká a malá písmenka tady by to mělo jet

:)

doplnit odpověď
hodnocení

0x

Mno, reknu to tak, misto usmevu se mi na oblicej vloudil spis usklebek. :(

Pripada mi to jak hrany a pokud ne tak je ten chlapec zralej na psychiatra.

Tohle asi hraný nebylo.Koluje víc podobnejch věcí,například chlap u pumpy,kterej kvůli tomu,že mu zaskakuje čepovací pistole nakonec rozmlátí svý auto a pumpu podpálí.A víme taky ze současnosti,že se sousedi dokážou kuli hovadině postřílet.Je to realita současnosti ať se nám to líbí nebo ne.:(
styx*
Hm koukam že vás to moc nerozesmálo:( Počítal sem a tím že je to hraný*nevi* ... Jestli ale ne tak je ten hošan zralej fakt ústav to máte pravdu...
25gowron*
Me to teda rozesmalo ;), jak tam rval was ist das ...*bzum*
25gowron*
23.03.07 18:06
*smich*
25gowron*
Hele jen tak mimochodem , kibici ty mas jinej klobouk?
Asi sem moc roztržitej,to se mi poslední dobou stává;)

ukulele*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nechápu, s čím chceš poradit?
Sorry ale já asi nechápu tebe :P*tuc*
ukulele*
co na tom nechápeš? Tyto stránky se jmenují poradte.cz / rady a pomoc na blízku, tak předpokládám, že tu radíme, nebo Ty to vidíš jinak?
25gowron*
Nerikej, poradte?
To je jasny ze tu radime, ale proc bysme se nemohli cas od casu pobavit? *ua*
Zvlášť když tohle je volná diskuze *ua*
No tak ukulele tady se nic nepočítá a co by to bylo za fórum kdyby tu byly jen vážné věci a žádná zábava
Zeptám se jinak...pokud chodíš do práce/školy tak taky jen tvrdě makáš/učíš se a s kolegama/kolegyněma/či spolužákama neprohodíš ani slovo co nepatří ke škole? Velmi o tom pochybuji *tuc*
25gowron*
Ja bych potreboval poradit s novym PC , jak tam nacpu wokna? mam tocit napravo nebo nalevo?
:D  vtípek :D
Otoč 3x doprava a 1x doleva...na pravé straně minipc vyjede DVD mechanika tam dáš cd s woknama a jedeš...ach jo Gowrone dyď je to tak prosté *smich*

25gowron*
Kazdy muze mit windows ...
:D  vtípek :D #2
mil®
Má pěkně velkej monitor. To je LCD?
styx*
hodnocení

Já vám řeknu. ten je už dávno mrtvej! :D

Juj já ti nevim,ale u LCD bych se na tak velký ploše bál vadných bodů :P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]