Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
omlouvám se, jestli je to ve špatná rubrice či tak, ale mám problém, který mi nedá spát.
Mám půl roku přítelkyni, kterou nadevše miluji a chci aby byla šťastná, ale nedávno jsem se od ní dozvěděl, že měla dva přítele, s jedním se hned nevyspala, ale to se mu zřejmě nelíbilo, tak ji pozval k sobě domu, tam ji zamknul a znásilnil a držel ji tam několik dní. Ona s ním pak byla už jenom ze strachu. Pak našla odvahu a rozešla se s ním přes smsku a začala chodit s dalším, aby ji asi ochránil.
Jenže ten druhej byl další kretén, kterej se k ní choval jako ke kusu hadru, s ní a nutil jí do věcí, který ona nechtěla, ale když ji nepřemluvil, tak ji k tomu donutil silou, kvůli němu má už přes půl roku zdravotní problémy, protože to byl prostě idiot.
Já nad tím neustále přemýšlím a cítím velkou potřebu jim oboum něco udělat, najít si je a seřezat do hranatý kuličky, ale nevím jestli mi to za to stojí, protože v dnešní době jakmile člověk někomu něco udělá, tak to je hned právní problém a to je jaksi věc, kterou zrovna dvakrát nepotřebuji.
Tak nevím co dělat a rád bych dostal radu.
Předem děkuji
Minulost vaší pritelkyne nereste, ani se o minulých partnerech a partnerkách nebavte jestli spolu plánujete společnou budoucnost, tak se ubírejte ve všem pouze dopredu.A bývalých, co jí ubližovali nechte být.Nadelal by ste si jen problémy.Snažte se s ní miít krásný vztah,tak jak si to oba predstavujete.
Dobrý den, Vy nedělejte nic - kromě pochopení. Vše měla řešit a ohlásit Vaše partnerka.
A možná to lze udělat i dodatečně. Ovšem, je to věc dokazování a také by si měla být jistá, že to vyhodnotila správně, resp. kde byla hranice mezi znásilněním a útokem či laškováním a hrou. To by dospělá ženská mohla umět rozlišit. Zdravím!
doplněno 30.07.15 17:23:Neměla Vám to vůbec říkat a měla si to vyřešit už dříve. Jenže, některá ženská, i když s ní chlap vytírá podlahu, tak drží jako ovce. Přítelkyně má k Vám důvěru, asi chce pochopení, ale Vám tím nasadila "brouka do hlavy". Věnujte se budoucnosti toho vztahu.
doplněno 30.07.15 17:32:Chovejte se k ní přiměřeně a přirozeně - ona není na "dělání šťastnou" zvyklá, tak může být překvapená. Zatím neměla hodného kluka a třeba ho ani nehledala. To poznáte až časem.
To já se to snažím nechat být, ale prostě pro mě je to ta nejúžasnější holka a prostě je to prasárna se takhle k někomu chovat.
Snažím se na to nemyslet, ale já mám problém, že občas hodně přemejšlím a když dojde na tohle a přemejšlím nad tímhle, tak i přesto, že jsem flegmatik, tak mě to vážně vytočí.
Tak snad to odfoukne vítr. Jinak vztah máme šťastný a budoucnost s ní rozhodně plánuji
no.. já to z ní tak nějak vymámil, protože se tak nějak zasekla, tak jsem jí řekl, že když už to nakousla, tak ať mi to řekne... no nyní si říkám, že jsem blbec a lepší je nevědět :D
Tak já na to zkusím zase nemyslet a budu se soustředit na to, abych jí udělal šťastnou
Ono popravdě jsme spolu chodili ještě předtím, ale byl to vztah na dálku, tak to nevydrželo a věřte mi, že zrovna ona je na ty "hodný" kluky
Proč tohle řešíte?! Navíc, hajzla zbijete a za člověka vás zavřou. A přítelkyně zůstane sama. A když ne, tak bude s vámi řešit předvolání, výslechy, soudy. Nebuďte blázen! Zařiďte si s ní pěkný život. Nic jí nepřipomínejte, nic neřešte, nevyslýchejte ji, nenuťte k vysvětlením. Buď ji vezměte takovou jaká je anebo běžte dále!
Víte proč máme oči na hlavě vředu a ne vzadu? Abychom se dívali vpřed, tam kam jdeme.
ona je úžasná ve všech směrech prostě mě jenom štve, že tak úžasnej člověk jako je ona si to nezaslouží.
No nechám to být a budu se soustředit na budování dobrýho a zdravýho vztahu
Děkuji všem za rady, asi jsem potřeboval tohle slyšet, že je to blbost, protože ikdyž já sám to vím, tak bych toho byl schopnej udělat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.