Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím jak se zachovat

Od: starostsama odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

omlouvám se, jestli je to ve špatná rubrice či tak, ale mám problém, který mi nedá spát.

Mám půl roku přítelkyni, kterou nadevše miluji a chci aby byla šťastná, ale nedávno jsem se od ní dozvěděl, že měla dva přítele, s jedním se hned nevyspala, ale to se mu zřejmě nelíbilo, tak ji pozval k sobě domu, tam ji zamknul a znásilnil a držel ji tam několik dní. Ona s ním pak byla už jenom ze strachu. Pak našla odvahu a rozešla se s ním přes smsku a začala chodit s dalším, aby ji asi ochránil.

Jenže ten druhej byl další kretén, kterej se k ní choval jako ke kusu hadru, s ní a nutil jí do věcí, který ona nechtěla, ale když ji nepřemluvil, tak ji k tomu donutil silou, kvůli němu má už přes půl roku zdravotní problémy, protože to byl prostě idiot.

Já nad tím neustále přemýšlím a cítím velkou potřebu jim oboum něco udělat, najít si je a seřezat do hranatý kuličky, ale nevím jestli mi to za to stojí, protože v dnešní době jakmile člověk někomu něco udělá, tak to je hned právní problém a to je jaksi věc, kterou zrovna dvakrát nepotřebuji.

Tak nevím co dělat a rád bych dostal radu.

Předem děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

1x

Minulost vaší pritelkyne nereste, ani se o minulých partnerech a partnerkách nebavte jestli spolu plánujete společnou budoucnost, tak se ubírejte ve všem pouze dopredu.A bývalých, co jí ubližovali nechte být.Nadelal by ste si jen problémy.Snažte se s ní miít krásný vztah,tak jak si to oba predstavujete.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, Vy nedělejte nic - kromě pochopení. Vše měla řešit a ohlásit Vaše partnerka.

A možná to lze udělat i dodatečně. Ovšem, je to věc dokazování a také by si měla být jistá, že to vyhodnotila správně, resp. kde byla hranice mezi znásilněním a útokem či laškováním a hrou. To by dospělá ženská mohla umět rozlišit. Zdravím!

doplněno 30.07.15 17:23:

Neměla Vám to vůbec říkat a měla si to vyřešit už dříve. Jenže, některá ženská, i když s ní chlap vytírá podlahu, tak drží jako ovce. Přítelkyně má k Vám důvěru, asi chce pochopení, ale Vám tím nasadila "brouka do hlavy". Věnujte se budoucnosti toho vztahu.

doplněno 30.07.15 17:32:

Chovejte se k ní přiměřeně a přirozeně - ona není na "dělání šťastnou" zvyklá, tak může být překvapená. Zatím neměla hodného kluka a třeba ho ani nehledala. To poznáte až časem.

starostsama
hodnocení

To já se to snažím nechat být, ale prostě pro mě je to ta nejúžasnější holka a prostě je to prasárna se takhle k někomu chovat.

Snažím se na to nemyslet, ale já mám problém, že občas hodně přemejšlím a když dojde na tohle a přemejšlím nad tímhle, tak i přesto, že jsem flegmatik, tak mě to vážně vytočí.

Tak snad to odfoukne vítr. Jinak vztah máme šťastný a budoucnost s ní rozhodně plánuji :)

doplněno 30.07.15 17:25:

no.. já to z ní tak nějak vymámil, protože se tak nějak zasekla, tak jsem jí řekl, že když už to nakousla, tak ať mi to řekne... no nyní si říkám, že jsem blbec a lepší je nevědět :D

Tak já na to zkusím zase nemyslet a budu se soustředit na to, abych jí udělal šťastnou :)

doplněno 30.07.15 17:37:

Ono popravdě jsme spolu chodili ještě předtím, ale byl to vztah na dálku, tak to nevydrželo a věřte mi, že zrovna ona je na ty "hodný" kluky :)

hodnocení

0x

Proč tohle řešíte?! Navíc, hajzla zbijete a za člověka vás zavřou. A přítelkyně zůstane sama. A když ne, tak bude s vámi řešit předvolání, výslechy, soudy. Nebuďte blázen! ;) Zařiďte si s ní pěkný život. Nic jí nepřipomínejte, nic neřešte, nevyslýchejte ji, nenuťte k vysvětlením. Buď ji vezměte takovou jaká je anebo běžte dále! ;) Víte proč máme oči na hlavě vředu a ne vzadu? Abychom se dívali vpřed, tam kam jdeme.

starostsama
hodnocení

ona je úžasná ve všech směrech :) prostě mě jenom štve, že tak úžasnej člověk jako je ona si to nezaslouží.

No nechám to být a budu se soustředit na budování dobrýho a zdravýho vztahu :)

Děkuji všem za rady, asi jsem potřeboval tohle slyšet, že je to blbost, protože ikdyž já sám to vím, tak bych toho byl schopnej udělat :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]