Nejste přihlášen/a.
Nemám rád, když ho někdo nasazuje. Mě když něco nepřipadá vtipné, tak se prostě nezasměji, ať by mi vtip vyprávěl kdokoli, třeba prezident. Pořád vidím lidi jak se na mne divně koukají když se ani trochu neusměji. Co to jako je? Proč bych se měl nutit do smíchu? Nechápu.
Dobrý den, upřesněte, zda jde o vzkaz, přání či stížnost. Ale, jinak souhlasím - prezident se může jevit komicky, ale ani jeho humoru se nemusíte smát. Nemusíte se smát vůbec.
Smějte se, až budete mít důvod. Zdravím!
P.S. Tak, upřesňovat již nemusíte, když byla otázka přesunuta.
Klučino, raději se nauč když ne smát se, stačí usmívat. Štěstí má rádo usměvavé lidi. A věř mi, je to tak! Štěstí má rádo usměvavé, spokojené, šťastné lidi. Odvrací se a utíká od zachmuřených škarohlídů, věčně nespokojených, kritických a kritizujících. Takové lidi nemá rádo ani štěstí, ani děvčata, ani nikdo.
A navíc, s úsměvem jde všecko líp!
- jak říká "babkazov" - s úsměvem jde všechno lépe, usměvaví lidé jsou všude spíše vítáni, nežli naopak. Samozřejmě usmívat se lze různě - nejlépe příjemně, mile a srdečně.
Máte nějaký důvod se "ani trochu neusmát"? - myslím, že se tak trochu povyšujete nad ostatní - nakonec proč ne, když na to takříkajíc máte ... ale pak se nedivte, když se lidé "divně koukají" - povýšence nemá rád nikdo.
Smích v naší kultuře není spojen s reakcí na něho vtipného. Je to spíš prostředek ke spojení lidi, uvědomění si, že patří k sobě a že mezi nimi není nevraživost. Což vysvětluje, proč se lidé smějí i tomu, co vtipné není, a proč se na Vás divně dívají, když se nesmějete. A babkazov má pravdu, zvedněte koutky, nepřirozeně se řehtat jako kůň samozřejmě nemusíte
Víte jak poznáte neupřímný smích? Dotyčný, který se má smát, se usměje o milisekundu později. Znalec života to pozná. Ale řekne si - i snaha se cení. Lepší občasný neupřímný smích, než trvale zpruzelý obličej. Proto mám tak rád reality šou. Třeba u Ano Šéfe - tolik zpruzelých pracovníků jsem na vlastní oči ještě nikdy neviděl. Schopnost nadhledu minimální.
Ahoj. Jasně, smích jako nějaká reakce na něco vtipného je dobře. Co je ale důležitější, je se netvářit jako kakabus. Jako sousedovic vnučka. Je jí už 22 a snad od okamžiku, co se narodila, se tváří přesně tak. Byla tlustá a ještě s rohlíkem dolů. To se vám na to ani nechce koukat. Ani nechápu, jak mohla dělat brigádu v krámě na značkové oblečení a v cukrárně? Ale, snad se to konečně bude lepšit. Dost zhubla a už se dokonce tváří tak nějak neutrálně. I snaha se cení.
Máš na mysli - veličina řekne něco velice rádoby smyslně vtipného a jednoho málem odvezou na ipku pro popukání smíchem? Standartní vlezdopr, nebo hlouběji je dost zaběhnutá disciplína, proč ještě není zařazena do olympijských EU disciplín netuším. Větší prča je, že dotyčný/á si neuvědomuje svou vlastní komičnost, lid dělný se chová přeci tak shovívavě a ohleduplně k myšlenkově vzletným a rozjímavým... Jen ten lid občas nemá za co co žrát i když poctivě pracuje...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.