Nejste přihlášen/a.
Ahoj, letos jsem měla dělat závěrečné zkoušky. Celé dva roky jsem byla v pohodě, docházka v pohodě až na praxi když sjem prostě byla líná a párkrát nedošla.. V pohodě jsme došla do třeťáku kdy mě prostě začala neustále bolet hlava a tím začala vyšetření. O Vánocích jsem byla v nemocnici, ze které když mě pustili tak jsem na tom byla hůř než za celý svůj život. Byla jsem doma asi měsíc a půl potom jsem šla. Učitelky si mě postupně volali k sobě že vypadám příšerně.. V tu dobu jsem se také rozešla se svým dlouholetým (4roky) přítelem. Myslely si že chodím za školu, že mi někdo škodí, ale přitom to bylo jenom ze zdravotních důvodů kdy jsem nedošla. Potom mi začali na praxi mistrová a třídní říkat že na to pěkně kašlu a že mi nevěří. Asi tak 3 týdny před tou nemocnicí jsem měla ATB na ontrolu jsem nedošla. Potom začal ten maraton že si vymýšlím. Asi 4 měsíce před zkouškama jsem oznámila mamce že na tu školu kašlu úplně, že to prostě nedávám - tlačení ze strany kamarádek a učitelů, že takovýmhle přístupem to neudělám. Jenže nikdo už neviděl co těch problémů co mám. Teďkon si už od začátku prázdnin hledám práci. Konečně se mi poštěstilo a nějakou šanci tu mám.. Jak ráda bych si dodělala školu jenže ty učitelky jsou strašný. Koukal na každého jako na nejhoršího na celém světě, protože má probléy, které za jeden týden nevyřeší. Zpět k práci - chtěla jsem pomoct od mamky s vyplněním dotazníku. Jenže jsem s ní zrovna nebyla v kontaktu (Nebydlím s rodiči) tak jsem se zeptala jiného z rodiny zda neví kde je. A když sem se zeptala jí tak začala šňůra vyčítej, že jsem blbá a že toho budu jednou litovat, ale víte co? Já toho lituju už teď, chci si dodělat školu, nebo začít od znovu abych aspoň ten blbej výučák měla. Jenže v místě kde teď jsem mě žádnej obor neoslovil. Bylo mi také řečeno že semnou dále budou jednat jen jako s nulou a budu dělat samé podřadné práce. Tím mi úplně znechutila něco dělat. Nevím co mám dělat. Mám to teď hrozně složitý - přála bych si umět vrátit čas a připravit se na to co by následovalo. jsem hroznej posera a vím že kdybych nastoupial do třeťáu znova do staré školy že by si na mě všichni ukazovali ... Vím, že je to na otázky, ale já už nevím komu jinému se svěřit. Když se svěřím známým začnou mi vyčítat vše co jsem kdy udělala nebo řekla. Děkuju každému kdo si to přečte a odpoví
Jestli Vás to opravdu trápí, a chcete mít alespoň nějaké vzdělání,
vzpamatujte se, přestaňte hledat výmluvy, proč to či ono nejde
(problémy mají všichni), a v září se vraťte do posledního ročníku.
Přestanete-li se "ulejvat", nebude se na Vás nikdo dívat "skrz prsty".
A i kdyby někdo ano, jeden rok to vydržíte a po získání výučního listu si o nich můžete myslet, co chcete.
Co říkáte? Podle mne za to ten výuční list stojí (navíc je to pro Vás nejmenší časová ztráta).
Mít vzdělání je důležité. Potáhne se to s tebou celý život a jednou budeš litovat, že ses tenkrát nekousla a tu školu nedodělala. Na ostatní se můžeš vykašlat, tu školu děláš pro sebe - abys po celý život lépe hledala zaměstnání.
Jo ti co mají ten blbej vyučák se na rozdíl od tebe stačili vyučit, ty máš prd ...asi budeš pěkné kvítko...
doplněno 31.07.15 19:34:Jářku to není urážka to je doměnka či konstatování, tvůj zmatený úvodní příspěvek o tom svědčí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.