Ciste ze zvedavosti, protoze jsme tady tusim anonymne, napiste, jake mate zkusenosti s drogami-s jakymi drogami,kolik vam bylo/je, co vas k tomu vedlo/co vas odvedlo, atp. Diky
Jsem svatá. Když jsem viděla, jak je mi špatně jen po pořádném mejdanu, nikdy by mne nenapadlo ještě to něčím říznout. Pud sebezáchovy mám myslím v pořádku. Mona
Drogy? To mi nic neříká, nejsem padla na hlavu, mám ji rada čistou a nesnáším závislost jakéhokoliv druhu... Ale je fakt, že pár dnů jsem ujizdela na morfinu... v porodnici a pod dohledem lékařů, a to se asi nepočítá, že.
siigr
Ja to teda jako zakladatel pocitam. Muzu vedet proc vam ho davali? Citila jste se ,,jinak,,? Teda, pusobilo to na vasi psychiku nejak znatelne, mimo zmirneni bolesti?
eulalie*
Po morfinu jsem byla schopna slézt z postele a jít se starat o miminko...bez bolesti. Možná, že kdybyste byl po těžké břišní operaci, tak by vám ten morfin dali taky. Ale bohužel, jako chlap asi nikdy nezazijete na vlastní kůži císařský řez.
doplněno 23.07.15 07:53:
Aha, tak třeba ještě budete mít někdy šanci vychutnat slasti císařského řezu, pokud už nejste po přechodu... Na psychiku ten lékařem podávaný morfin neměl žádný vliv. Nebo možná měl tím, že člověk necítí tak silnou nesnesitelnou bolest, jen slabší, kterou normálně rozchodíte
siigr
Jsem zenska porod mam za sebou-prirozeny, bez morfinu napsala jsem zakladatel, moje chyba. doplněno 23.07.15 08:00: Nekolik tydnu pred porodem jsem zacla pravidelne otravovat doktory v porodnici, ze proste chci a chci a chci cisarak, rodit normalne nebudu, no nebudu! Vzdyt to moje dite neni dite ale 4kilovy meloun, a rodit budu kdy? No okamzite me rozparejte, ja vam rikam ze se odsud nehnu dokud mi to bricho nerozriznete, ja nebudu rodit normalne! ano doslova takhle jsem se vztekala pred kazdym doktorem pak jsem si vychutnala 20hodinovy porod, vysledek- 3980kg melounek po 16hodinach utrpeni mi ten cisarak chteli udelat, protoze jsem se neotvirala, no malem jsem je propichla pohledem. Nakonec to slo. to jen tak mimo tema..
Ne, nikdy jsem drogu jako takovou, nezkusila. Ale na stará kolena bych moc chtěla, několikrát si potáhnout z dobré cigarety z marjánky. Ale když ne, tak nic se neděje. Budu žít jako doposud, aniž bych měla pocit, že jsem o něco pišla.
doplněno 23.07.15 09:40:
Já jsem dostala kelímek marjánky v sádle. Mažu si bolavé klouby ruky. Namažu večer a rukavici na to a nechám až do rána. Byla to rada ortopeda a je evidentně účinná.
siigr
Hezka odpoved, moc dekuji. K te marijance: ja osobne teda koureni travy nemuzu fyzicky snest, vzdycky mi bylo neskutecne zle, jako po litru tvrdeho alk. K tomu malatnost, spavost, uplne otupeni mysli. Takze toto pro me neni. Ale moje babca,72, se mi nedavno pochlubila ze si s travy vari caj a je ji po tom strasne dobre a ma kvalitnejsi spanek i rodice me kamaradky se takto odreagovavaji, obcas si zakouri
Tak o.k. přidám něcojsem ráda,že jsem přežila střední školu a že jsme ten prestižní obor dokončila.Spousta mariuhuany,hašiše,alkoholu...asi z pocitu méněcenosti,samoty,problémy s matkou(to má většina)bylo mi to jedno a dodnes se divím,že se mi nic nestalo,protože to byly někdy nebezpečné situace.Více jsem se pohybovala ve společnosti lidí kde se jelo na heroinu a potom ti "slabší"skončili na pervitinu a stěma už nikdo nemluvil.Byly to jen občasné akce,supr kluci,akce pro pobavení,žádní špinaví fěťáci z ghetta.Spíš jsem jen přihížela kdyby se něco stalo,ať je někdo schopen pomoci.Nelákalo mě to,protože i ta marihuana mi narušovala psychiku,plantala se mi realita se sny,životní beznaděj ještě větší,takže mě nenapadlo zkoušet něco dál.Pak jednoho dne jeden kamarád zkoušel domácí opium z makovic a ráno jej našli rodiče udušeného na gauči.Totální vyčerpání organismu.To všemi otřáslo.Potom se dva dostali na psychiatrickou léčbu-marihuana jim narušila osobnost,tak nějak zněla diagnoza.Proto jsem zastánce,že pro teenagery je nebezbečná i marihuana.Protože jsem nebyla jediný případ komu to spíš uškodilo,než přineslo úlevu.
Zdravim, před 2 roky jsem vyhrál zájezd pro 4 osoby do Amsterdamu. Nemohl bych nikomu říct že jsem byl v Amsterdamu a nenavštívil ani jeden Coffee shop a neprošel se po Red light district Jasně je tam toho mraky co navštívit ale mladou partičku lidi automaticky napadnou hlavně tyto dvě místa. . Ale k otázce v Coffee shopu jsme si objednali nějaký model a dostali už ubalenou marihuanovou cigaretu a co nám to dalo? Několik hodin smíchu a obrovské srandy. Po návratu do ČR není nikdo z nás závislý ani marihuanu nikterak nevyhledávame. Je to vlastně pořád jen ta nejlehčí a jediná droga se kterou jsem měl někdy zkušenost. . Hezký den NutT
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.