Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malý respekt

Od: ss4 odpovědí: 10 změna:

Jednou jsem sebe ale moc zklamal,jelikož jsem si nechal uříznout tkaničku tím způsobem,že jsem ani neodporoval. Zajímalo by mě,jak by asi reagoval někdo jiný v mé pozici

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 22. 07. 2015 11:00:28
8 dotazů, jeden lepší jak druhý. Nemyslíš, že už toho bylo dost?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

dd2 nebo ss4 - pokud nemáš úpal, tak mazej k vodě, máš prázdniny, neseď u PC a nepřemýšlej o nesmrtelnosti brouka.

Reakce - vynadat, dát přes hubu, taktéž ustřihnout jemu tkaničku, poprat se. Stačí?

Co máš pořád s těmi nůžkami?

buss
hodnocení

0x

Jsi slabý.

Není slabý.Lže.Řekla bych,že je líný jako veš ! Venku je lééééto,prázdniny,vedro...Mazej k vodě,užívej slunce a pohody a nepiš nám sem ty tvé nesmyslnosti *zed*

ladinzprahy
hodnocení

0x
Lado cim je tento dotaz v rozporu s pravidly? Treba inteligence moc nepobral a prijde mu to normalni... Pak neco melte o toleranci.
ladinpraha*

Pravidlo Z1 - příliš mnoho nesmyslných dotazů, zneužívání času a ochoty rádců. Je to můj názor a nikoho nenutím jej respektovat.

doplněno 22.07.15 11:56:

Přidám pravidlo Z6. 8 otázek prakticky na stejné téma.

taktojo
V tom pripade neni tve upozornovani na miste. Zivi se nekdo tim ze podava rady nebo je to pouze volnocasova aktivita? Co treba svoboda slova nebo projevu? Nechovej se protiustavne vim ze to je k smichu ale aj tak:-D Jsou to tvoje pravidla a tvoje banany... Ve vysledku jen prazdny slova. Pekny den radcove
uska*

Zivi se nekdo tim ze podava rady nebo je to pouze volnocasova aktivita

Ano, já se tím živím, proč vy ne? Aha, vy nejste registrovaný.

Taktojo, ty l.z Prahy
Ve výsledku také jen prázdná slova.
Zkus se na to kouknout jako na celek. Balast, byť pod různými nicky, nic nedá, neprospěje ani tazateli, ani poradně. Jen zaplevelí.
Jsou to pravidla soukromé poradny.
Jsme tu na návštěvě, dodržujme je.
Komu se to nelíbí, ať nám...
dá třeba sbohem...
Máš přehled (jako má sys) o tom, jak tu kdo co vkládá a kolikrát byl třeba upozorněný? Sleduješ některé perličky, či naopak nejapnosti? Nebo naschvály? Útoky na uživatele, poradnu? Dokážeš určit, kdy už poslední kapka naplní pohár?
Zdá se ti"tve upozornovani na miste"?
máš dva nicky v jednom vlákně, k tomu jeden skoro falzifikát... A jinde mnoho dalších. Anonymita?
Nemusíš se registrovat. Ale udělej si jméno, jako mnoho jiných lidí. Mnoho Jmen s velkým J a velkou reputací.

pohanka*
hodnocení

0x

No, nenechal si ji uříznout. Takový výkop rovnou do ksich...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]