Nejste přihlášen/a.
Říkají vám lidé, že vás mají rádi? Jste zklamaní, když to někomu řeknete vy ale on/a vám to neřekne? Nebo to taky máte tak , že vám tohle celý rok neřekne nikdo?
Neříká mi to nikdo, ani lidé, o kterých jsem si jistý, že mě opravdu rádi mají, třeba maminka. Není to potřeba, láska se neříká. Až mi někdo začne tvrdit jak mě miluje, začnu být vůči tomu člověku ostražitý...
Víte, muž nemá moc potřebu říkat ženě sám od sebe, že jí má rád. On to řekne jednou a to platí do doby, než řekne něco jiného. Muž lásku k ženě projevuje jinak než slovy. Říkat jí, že jí má rád, je obvykle z donucení, ze strachu, aby o ní nepřišel a nebo z vynucování ze strany ženy (máš mě rád - to víš že jo...).
Tahle věta se vyskytuje v amerických filmech tak často, že jsem na ni alergická. Vůbec nemohu pochopit, že se někdo chová bezohledně, ubližuje, ale do telefonu vrká: "Miluji tě." "Mám tě ráda." Tohle jsou slova. Jen slova! A když se používají jako pozdrav, buď při setkání nebo loučení, je to na grc. Takže, abych odpověděla na tvůj dotaz: Ne neříkám, ne nechci, aby mi to někdo říkal. Naprosto mi stačí, když se ke mně chová hezky a vím, že má o mně péči, že mně rád vidí nebo že pro mně rád něco udělá.
Ačkoliv, jednou byla taková mimořádná situace. Poštěkala jsem se se svou dospělou dcerou. Když odcházela, celá bohovsky najedovaná, vrátila se z chodby, objala mě a řekla: "Jsem na tebe strašně naštvaná, ale mám tě pořád moc ráda. Jsi moje maminečka. Ale teď mě chvilku nechej, až mě ten vztek přejde." Líbla mě na tvář, práskla dveřmi a byla pryč.
doplněno 23.07.15 07:57:Pohanko, máte pravdu. I mě vždycky dojímá, když si na to vzpomenu. Začala jsem to také říkat, když vidím, že moje akce někoho dost rozhodila. Láska vztekem neodchází.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.