Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem blázen do kamarádky

Od: ahoj5 odpovědí: 5 změna:

Jsem už 1,5 roku dost zamilovaný do pro mě nejlepší kamarádky, ale je to marné, sice nikoho nemá ale vím že na ní nemám , nejsem její typ a chovám se celou dobu jako až moc hodný kamarád a na nějakou změnu v tomhle už je pozdě, ale i tak jsem rád za to že ji mám aspoň jako kamarádku protože ona je prostě nejlepší. Nejhorší pro mě je když někam jdeme třeba na párty a ona se tam s někým sblíží začnou se líbat atd v tu chvíli je mi nejhůř a zažil jsem to za tu dobu už víckrát. Všichni to na mě vidí a i ona to určitě ví. Pak mi jen lidi říkají že co mi je a že vypadám smutně a to i jinde , asi to jde na mě poznat i normálně v běžném životě. Ale rady jako zapomenout na ni a kašlat na to nehodlám využít ,na to ji mám moc rád. Vím že mi takhle utíká čas možná marně ale co už.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x
A ona si mozna rika: Ja uz nevim, jak mam toho troubu vyprovokovat, aby se k necemu rozhoupal.
ahoj5
To určitě ne, znám ji moc dobře.

buss
hodnocení

0x

Chce to slézt z pece!

hodnocení

0x

Pokusil ses jí to říci? Když už se trápíš tak dlouho, tak vsaď všecko na jednu kartu a řekni jí to. Třeba jako otázku: Vadilo by ti, kdybych ti řekl, že tě mám rád už skoro 2 roky? ;) Když to bude jako otázka, máš otevřený zadní východ k úniku. Můžeš to obrátit ve srandu. Řekni a uvidíš. Třeba tě opravdu provokuje a ty stále nic!

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. No jste trdlo co jiného. Jestli něco v životě chcete, tak musíte za tím jít. Samo vám to do klína nespadne. Když vyznáte kamarádce lásku, případně i jinak se budete o ni snažit, tak co ztratíte? Její náklonnost ve formě kamarádství, o které stejně ale nestojíte, protože chcete něco více? Takto chcete prožít svůj život? Jen čekáním ... na co vlastně?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]