Nejste přihlášen/a.
Jsem už 1,5 roku dost zamilovaný do pro mě nejlepší kamarádky, ale je to marné, sice nikoho nemá ale vím že na ní nemám , nejsem její typ a chovám se celou dobu jako až moc hodný kamarád a na nějakou změnu v tomhle už je pozdě, ale i tak jsem rád za to že ji mám aspoň jako kamarádku protože ona je prostě nejlepší. Nejhorší pro mě je když někam jdeme třeba na párty a ona se tam s někým sblíží začnou se líbat atd v tu chvíli je mi nejhůř a zažil jsem to za tu dobu už víckrát. Všichni to na mě vidí a i ona to určitě ví. Pak mi jen lidi říkají že co mi je a že vypadám smutně a to i jinde , asi to jde na mě poznat i normálně v běžném životě. Ale rady jako zapomenout na ni a kašlat na to nehodlám využít ,na to ji mám moc rád. Vím že mi takhle utíká čas možná marně ale co už.
Pokusil ses jí to říci? Když už se trápíš tak dlouho, tak vsaď všecko na jednu kartu a řekni jí to. Třeba jako otázku: Vadilo by ti, kdybych ti řekl, že tě mám rád už skoro 2 roky? Když to bude jako otázka, máš otevřený zadní východ k úniku. Můžeš to obrátit ve srandu. Řekni a uvidíš. Třeba tě opravdu provokuje a ty stále nic!
Dobrý den. No jste trdlo co jiného. Jestli něco v životě chcete, tak musíte za tím jít. Samo vám to do klína nespadne. Když vyznáte kamarádce lásku, případně i jinak se budete o ni snažit, tak co ztratíte? Její náklonnost ve formě kamarádství, o které stejně ale nestojíte, protože chcete něco více? Takto chcete prožít svůj život? Jen čekáním ... na co vlastně?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.