Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kluci v dnešní době

Od: loviska odpovědí: 6 změna:

DObrý den, jaký máte názor/zkušenost na dnešní kluky? Je mi 17 a snad jsem ještě nenarazila na slušnýho kluka, který by neměl potřebu se vytahovat nějakými vulgarismi, kouřením, alkoholem, či drogy ... Nebo si na to minimálně hrají - to je snad ještě horší.

Jaké jsou vaše názory a zkušenosti? :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

1x

No jo no. Vím o pár takových slušných klucich, ale už jsou zadáni... To víš, nedostatkové zboží je hned rozebráno.

hop®
hodnocení

1x

Ahoj,
jestli můžu - a nechci moralizovat - dnes je "svět" jiný. Možná čekáš odpověď od svého vrstevníka, já jsem už starej chlap, ale kontakt s dnešními mladými mám.
Chlapi byli vždycky ješitní a vytahovali se nesmyslama, před sebou a hlavně před holkama, vždycky to byla taková slovní soutěž, kdo toho víc nalže a nakecá - v tom se svět moc nemění...
My jsme se zamlada chlubili vypitejma pivama, dneska jsou to lajny a tak, ale věř mi, většinou jsou to jen kecy, kluci si naivně myslej, že tím tu holku ukecaj, jak jsou nejlepší, a nechápou, že u rozumnejch bab to funguje jinak...
Kluci v tomhle věku nehledaj většinou rozumnou holku na vztah, jen se chtěj kámošům "pochlubit zářezem"...

Asi určitě jsi narazila na slušnýho kluka - jen se v tu chvíli choval jako dement, aby byl "IN" -chápeš? :)

reseni
hodnocení

0x

Zajímavé, obdobné žalozpěvy se tu objevují snad dennodenně, od obou pohlaví :)

Možná by stálo za to, otevřít pro ně zvláštní rubriku Seznamka dokonalých či slušných,

kde by se tito exempláři navzájem spárovali *placni*

A zajímal by mě pak zpětný feedback od protějšků, jak je to s nimi vlastně ve skutečnosti...

hodnocení

0x

Jestli to nebude tím, že se ohlížíš na nesprávných místech. Ti, o kterých píšeš, posedávají na schodech domů, před hospodami, poflakují se po ulicích. Pak jsou i jiní kluci, kteří tahle místa obcházejí. Mají jiné záliby a zájmy, než se vytahovat a místo interpunkce použít slovo, které má úplně jiný význam. ;)

terew
hodnocení

0x

Tak to jsem asi jeden z mála.Nekouřím,alkohol jenom příležitostně,drogy vůbec.Z toho vyplývá hledej,ale nás takových je strašně málo.

72mona3*
hodnocení

0x

Ono je totiž jedno hezké přísloví: sedávej panenko v koutě, nikdy nenajdou tě. A to platí pro většinu. I pro kluky. Tak na sebe snaží strhnout pozornost. Když se k tomu připočítá "smečka" , ve které se navzájem snaží trumfnout... *placni* A jakákoliv "reklama", i ta negativní, splní svůj účel. Zrovna nedávno jsem si po dlouhé době pustila Pomádu. To je ukázkový příklad. Takže normální kluci jsou. Mona

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]