Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strach o psa

Od: lukas8745 odpovědí: 5 změna:

Ahoj všichni,

vím, že je to asi blbé, ale mám doma pětiletého psa a nevím proč, ale mám o něj hrozný strach.. Představuji si, co bude, až mi umře :(( Teď byl můj Max dva týdny u babičky, protože jsem jel na dovolenou, ale ty dva dny před a po dovolené, kdy už byl Max pryč a já jsem chodil kolem prázdného kotce, byl nesnesitelný a ten stesk ještě horší :( bojím se, co bude, až mi jednou opravdu umře, mám z toho deprese už teď

Děkuji za rady, Lukáš

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

junkers*
hodnocení

0x

Co by bylo, děti budou více v bezpečí.

Junkers...nebyl jste dnes na prudkém slunci? *bzum*

hodnocení

0x

Rozumím Vám, ale zkuste tomu tak nepodléhat. To, že pes jednou odejde, je jisté. Je lepší se s tím aspoň teoreticky smířit a nekazit si společné chvilky iracionálním strachem, co bude, až... Vím, jak je to hrozné, zažila jsem to, protože psí živůtky jsou o hodně kratší než lidský život, takže se během svých životů musíme se svými čtyřnohými přáteli rozloučit několikrát. Až Váš pes odejde k duhovému mostu, budete mít dalšího, s nímž spojíte svoje dny, a zase bude nezapomenutelný. Mě fascinuje, jaké jsou psi osobnosti, jak je každý jiný. Kdo se psem nežil, nemůže porozumět.

mot
hodnocení

0x
A treba o rodice strach nemas? Nemas deprese co bude, az ti umrou rodice?

hodnocení

0x

no, Lukáš o tom asi nerozhoduje, ale tak mě napadá, že ten pes zas jinak není tak moc branej jako součást rodiny, když je místo v domě a na celém pozemku kolem domu v kotci (mám pocit, že se tam občas docela nudí, resp. tou nudou docela strádá); Lukáš nejenže o tom nerozhoduje, ani s tím nic neudělá, ale mě by spíš než smrt psa znepokojovalo kdyžtak tohle (ale trochu mě překvapila nutná vazba - přítomnost Lukáše - přítomnost psa (když je navíc v kotci); nejspíš kromě Lukáše nebyl doma ani nikdo jiný)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]