Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Muz a komunikace

Od: verunkaa* odpovědí: 8 změna:

Dobry vecer,otazka spise na muze,staci vam jen jedna zena,nebo kdyz nejste spokojeni,at uz v cemkoliv,hledate jinde,nebo jste schopni si o tom promluvit?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trtr
hodnocení

0x

Já jsem zastánce věrnosti a toho, že skoro vše lze nějak vyřešit. Pokud ale oba usoudí, že to neklape, je lepší to rozpustit co nejdříve a ideálně zůstat alespoň přáteli. Za mě si promluvit.

P.S.: Jméno Veronika je jedno z nejhezčích ženských jmen vůbec. ;), ;) Pokud je to nějaká maličkost, určitě to vyřešte, ať máte klid v duši.

verunkaa*
hodnocení

Tak moc dekuji za nazor i za kompliment a me nejoblibenejsi muzske jmeno je Honzik.

hodnocení

0x

Uff, jedna ženská stačí až nad hlavu :)

hodnocení

0x

Takto se může ptát hodně mladé děvče a takhle se může chovat hodně mladý chlapec. Ani jeden z patnerů, který toho druhého miluje, nepůjde jen tak dál, poohlédnout se po jiné. Jestli tohle dělá, pak je to buď hodně promiskuitní jedinec, který neví, jak láska vypadá. Anebo toho druhého nemiluje. Je s ním/s ní, pro něco jiného, než je cit. A od obou typů hodně rychle pryč! Nikdy na ně nebude spolehnutí, nikdy nebudou spolehlivým, kliným, pevným a laskavým partnerem, milencem, manželem, otcem. Nikdy!

dundee
hodnocení

0x

Myšleno, žena - manželka? Vzhledem k tomu, že rozvody uznávám jen z velmi vážných, fatálních důvodů, tak by mě nic jiného než komunikace nezbývalo.

nikdo*
hodnocení

0x
Ke spokojenému soužití s ženou potřebujete 4 věci.
1. ženu do postele
2. ženu hospodyňku
3. ženu do společnosti
4. musíte zajistit, aby se ty tři ženy nikdy nepotkaly.
:) :)) :)

Hovno víš. Nejlepší totiž je, když se ti ty tři potkají v jedné.

humbucker*

Ahoj. A to si představ Ernie, že mě se to stalo. Jen, se ty tři po čase nějak rozešly a zůstala z nich jedna. Ta čtvrtá. A úplně jiná, než byly ty tři v jedné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]