Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Už jsem se vrátil

Od: filip2004 odpovědí: 6 změna:

Ahoj.Já už jsem tady psal,jaké jsem měl vysvědčení a že pojedu za dědou a babičkou na prázdniny.Tak už jsem se včera vrátil.Bylo to tam moc pěkný.Mám tam už hodně kamarádů.Pomáhal jsem dědovi v truhlárně,vytáčeli jsme med a dostal žihadlo do čela:-D.Taky jsem musel s babičkou na borůvky,trhat třešně,rybíz.Udělali jsme s Vojtou schovku pro hmiz,dole je fotka.Děda mi udělal kárku a tak jsme jezdili.Taky jsme se koupali v potoce.Jedna holka co tam byla na chatě se nám smála,že jsme chudý a nemůžeme si koupit bazén tak se koupeme ve špinavým potoce.Ale není špinavý jen dole je trochu bláta.Tak ji tam Vojta strčil a měla šaty a boty celé mokré.Její maminka pak nadávala a říkala že jsem ji dal na nohu pijavici.Ale já to neudělal.Asi ji tam vlezla sama je tam hodně pijavic.Děda se na mě zlobil a schoval mi kárku a dostanu ji až tam zase přijedu a musím slíbit,že nebudu holkám ubližovat.Je to spravedlivé,když jsem to neudělal a ona nám nadávala?Taky mi říkala,že jsem prase,když jsem se vysmrkal do listu neměl jsem kapesník.Je to nespravedlivé když ona nadávala a mě děda schoval kárku?*plac*

Už jsem se vrátil

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Jo hochu zvykej si, život není spravedlivý.

hodnocení

0x

Filipe, moc hezky se čte, jak se měl šikovný, skromný kluk na prázdninách u svého dědečka a babičky. *slunce* Krásné, skoro celé prázdniny ti přeji.

hodnocení

0x

Filipe, jsi šikovný kluk. Ta holka si to zasloužila. Když je někdo nafrněný a namyšlený, ani sebelepší bazén z ní prima holku neudělá. Potok mi na koupání vůbec nevadí. Já se koupala v mládí v Hostačovce, ve Výrovce, nebo v Běluňce. A jak to bylo prima. Kolem nás plavaly takové ošklivé rybky, zapomněla jsem už, jak se jmenovaly, ale prý dokáží žít jen v nejščistší vodě. Určitě to bylo lepší s klukama, než se nudit u chlorovaného bazénu. Dobře, že jste ji kapku ochladili, aspoň bude mít prázdninový zážitek a nebude se povyšovat.

Víš, nejvíc mi vadí to slovo "chudí". Tím vás prostě chtěla ponížit. Ale i kdyby jste chudí byli, i ti se umí bavit a užívat si prázdniny. To jen bohatí znuděně čekají, co vychovatelka či chůva vymyslí za program, aby se panáci bavili.

A že ses vysmrkal do listu? Pořád lepší, než do prstů. My si venku utírali zadky lopuchovým listem, když to bylo potřeba a nejsem proto horší. Tak si z té můry nic nedělej a přimlouvám se, aby Ti děda kárku vrátil. Jsi v tom víceméně nevinně.

Pěkné prázdniny Ti přeje Jaga.

Jen těch včel bych se bála. Mně stačí 1 žihadlo a mám hlavu jako meloun. :-D

pohanka*

*palec* Moje slova, dobře napsáno. A ať si ,,kolemjdoucí,, trhne nohou, nevím, co jí na takových příspěvcích vadí.

pohanka*
hodnocení

0x

Mě se líbí, že si dokážeš poradit s nepředvídatelnou situcí. Neuvažoval jsi vstoupit do skautského oddílu? Připravují dobře do života v souladu s přírodou a najdeš tam možná kamaráda na celý život. Z té holky si nic nedělěj, je to nějaká domýšlivá princezna, která je zvyklá na pohodlí. Ale ne každá je taková cimprlich.

Přeji ti, ať prožiješ hezké prázdniny, opálíš se, zesílíš /zkus cvičit, přitahovat se na stromě, dělat kliky, stojky/, najdeš nové kamarády i kamarádky do deště, a snad přijdou i nová dobrodružství.

filip2004
hodnocení

Děkuju.Jo neměli jsme ji tam strkat.Ale ona lhala já ji pijavici nedal na nohu.Ted v neděli jedu na týden na tábor kde se vyučuje angličtina.Je to v Malé Morávce na chatu Kopřivnu.Radši bych byl u babičky,ale těším se.Pak pojedu zase za dědou a potom s maminkou a tatkou a bráchou do Tater.Ahoj Filda

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]